Hatayspor Volkan Demirel övdü, Haaland golü attı! Bertuğ Yıldırım yıldızlaştı

Volkan Demirel övdü, Haaland golü attı! Bertuğ Yıldırım yıldızlaştı

24.12.2022 - 15:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Giresunspor'u evinde konuk eden Hatayspor'da öne çıkan isim Volkan Demirel'in şans verdiği 20 yaşındaki Bertuğ Yıldırım oldu.

Volkan Demirel övdü, Haaland golü attı Bertuğ Yıldırım yıldızlaştı

Süper Lig'de Hatayspor evinde Giresunspor'u konuk etti. Uzun süre 0-0 devam eden maçta sessizliği Volkan Demirel'in şans verdiği 20 yaşındaki Bertuğ Yıldırım bozdu. Volkan Demirel'in 'Yerli Haaland' olarak örnek gösterdiği genç ismin golü, Norveçli golcünün ikonik golüne benzetildi.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL 'YERLİ HAALAND' DEMİŞTİ
Bertuğ Yıldırım için teknik direktör Volkan Demirel verdiği röportajda, "Bertuğ Özgür Yıldırım'ın acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen gücü var. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilir." ifadelerini kullanmıştı

"Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır."

ÖMER ERDOĞAN'IN YARDIMCISI KEŞFETTİ
Bertuğ Yıldırım 2013 yılında Sarıyer alt yapısında futbola başladı. Yıldız adayını keşfeden isim Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını yapan Özhan Pulat. Pulat genç oyuncuyu 2018 yılında U17 Türkiye Şampiyonası'nda keşfetti. Dönemin teknik direktöre Ömer Erdoğan yardımcısı Özhan Pulat'ın önerisiyle golcü futbolcuyu Hatayspor'a transfer etti. 20 yaşındaki golcüye Süper Lig'de ilk şansı da yine Ömer Erdoğan geçen sezon vermişti.

Haberin Devamı

OYUNA GİRDİ 3 DAKİKA SONRA ATTI
Uzun süredir 0-0 giden mücadelede Teknik Direktör Volkan Demirel oyuna müdahalede bulundu. 72. dakikada sahaya giren Bertuğ sahneye çıkan isim oldu.

Volkan Demirel övdü, Haaland golü attı Bertuğ Yıldırım yıldızlaştı

BERTUĞ'DAN HAALAND GOLÜ
Hakan Keleş'in sağ taraftan yapılan ortaya Bertuğ Yıldırım esteteki bir dokunuşla kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 20 yaşındaki genç futbolcunun attığı gol Haaland'ın ikonik golüne benzetildi.

4 GOL KATKI
Süper Lig'de 9 maçta toplam 230 dakika forma giyen Bertuğ, 3 gol 1 asist üretti. Oynadığı süreye göre Bertuğ'un gol yüzdesi dikkat çekti.

OFSAYTA TAKILDI, VAR GOL DEDİ
87. dakikada Giresunspor'un Bajic ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 89. dakikada yapılan inceleme sonrası hakem Mete Kalkavan golü verdi.

9 DAKİKA UZATMA
Dünya Kupası'nda başlatılan uzun duraklama süreleri Süper Lig'de de devam etti. Hatyspor - Giresunspor mücadelesinin sonuna 9 dakika uzatma verdi.

Yazarlar