1.Lig Volkan Demirel sürprizi! İşte yeni adresi

Volkan Demirel sürprizi! İşte yeni adresi

12.09.2022 - 11:21 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'le başarılı bir performans sergileyen Volkan Demirel'in yeni adresi netlik kazandı.

Volkan Demirel sürprizi İşte yeni adresi

Fatih Karagümrük'le başarılı bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Volkan Demirel'in yeni adresi netlik kazanıyor.  İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ KARAGÜMRÜK'TE

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Erol Bulut, Tahir Karapınar ve Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini ise Fatih Karagümrük'te yaşadı. Karagümrük'te Farioli'nin görevden alınmasının ardından 17 Aralık 2021'de Kırmızı-Siyahlıların başına geçen Volkan Demirel, 24 karşılaşmada 1.71'lik puan ortalaması tutturarak başarılı bir performans sergiledi.

Fatih Karagümrük'ün başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 25 maça çıkan Volkan Demirel bu süreçte 12 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.

Volkan Demirel, Karagümrük'te özellikle Emre Mor'un performansını yukarı çekti ve genç oyuncu bu sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel sürprizi İşte yeni adresi

SEZON SONU SÜRPRİZ AYRILIK KARARI

Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla adından söz ettiren Volkan Demirel flaş bir kararla görevden alınmıştı. Fatih Karagümrük kulübünden yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz Sn. Volkan Demirel’e kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinin daha büyük başarılarla dolu olmasını dileriz." ifadelerine yer verilmişti.

Ayrılık sonrası Volkan Demirel sosyal medya hesabından "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum." sözlerini kullanmıştı.

Volkan Demirel sürprizi İşte yeni adresi

AYRILIK NEDENİNİ AÇIKLAMIŞTI

Volkan Demirel, Fatih Karagümrük'ten neden ayrıldığını Haber Global'de şu sözlerle ifade etmişti;

"Karagümrük'te önümüzdeki sezon için 3-4-5 gibi sıralarda yer almayı hedefliyordum. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Hurma'nın söylediği gibi bazı isteklerimin karşılanamayabileceğini gördüm. Hak veriyorum, döviz kurunun geldiği nokta ortada. Belki 3-4 sene çalışmayacağı ancak hep doğru yere gitmek için uğraşacağım. Belki kimse bilmez ben Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yaparken 3-4 tane kulübün altyapı tesislerini, A takım idmanlarını izleyip notlar aldım."

Haberin Devamı

Volkan Demirel sürprizi İşte yeni adresi

YENİ ADRESİ NETLİK KAZANDI

SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Boluspor'a 1-0 yenilen Göztepe'de teknik direktör Turgay Altay'la yollar ayrılırken, sarı-kırmızılılar teknik adam arayışlarına hız verdi. Altay'ın gidişinin ardından kolları sıvayan yönetim ilk olarak Fuat Çapa ve Hüseyin Eroğlu isimleri üzerinde durdu. Kurmayların, iki çalıştırıcının yanı sıra Volkan Demirel'i de listesine aldığı iddia edildi. Son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran genç teknik adama teklif götürmeye hazırlanan Göztepe'nin hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözeceği bildirildi.

ÖNCELİK DEMİREL'DE

Önceliği Demirel'e vermeyi planlayan Rasmus Ankersen başkanlığındaki yönetimin Tamer Tuna'yı da alternatif isimler arasında düşündüğü öğrenildi. Yıllarca Fenerbahçe kalesini koruyan ve sarı-lacivertli takımın kaptanlığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini Fatih Karagümrük'te yaşadı. Demirel, teknik direktör olarak Fatih Karagümrük'ün başında ilk kez Göztepe'ye karşı Gürsel Aksel Stadı'nda sahaya çıktı. O maçı Karagümrük 1-0 kazandı. İstanbul ekibiyle 22 karşılaşmaya çıkan 40 yaşındaki teknik adam 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti.

Haberin Devamı

Volkan Demirel sürprizi İşte yeni adresi

Yazarlar