Hatayspor Volkan Demirel'in prensi Fransa'ya transfer oluyor! Boupendza'nın rekorunu kıracak

Volkan Demirel'in prensi Fransa'ya transfer oluyor! Boupendza'nın rekorunu kıracak

29.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Genç yıldız rekor bedelle Fransa'nın yolunu tuttu.

Volkan Demirelin prensi Fransaya transfer oluyor Boupendzanın rekorunu kıracak

Trendyol Süper Lig'e 5-1'lik Pendikspor galibiyetiyle muhteşem bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak ilk 3 haftada 5 puan toplamayı başardı. 6 Şubat'ta ülkemizi vuran deprem felaketinden en çok etkilenen illerin başında Hatay gelmişti. Hatayspor deprem felaketinin ardından Gaziantep FK ile birlikte ligden çekilme kararı almıştı.

Haberin Devamı

Bu sezona yeni umutlarla giriş yapan Atakaş Hatayspor'da birçok yeni isim kadroya katılırken takımdan önemli isimler de ayrıldı. Volkan Demirel'in en çok şans verdiği isimlerden biri daha takımdan ayrılıyor. Genç yıldız rekor bedelle Fransa'nın yolunu tutuyor. İşte ayrıntılar...

YENİLENMİŞ KADRO! 17 TRANSFER İÇİN SADECE 115 BİN EURO

Atakaş Hatayspor 2023-2024 sezonuna yenilenmiş kadrosuyla girdi. Bordo-beyazlılar şu ana kadar sadece 115 bin euroluk transfer harcaması gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor; Carlos Strandberg, Joelson Fernandes, Faouzi Ghoulam, Giorgi Aburjania, Görkem Saglam, Guy-Marcelin Kilama, Armin Hodzic, Visar Bekaj, Fisayo Dele-Bashiru, Oguzhan Matur, Ünal Durmuşhan, Didier Lamkel Ze, İbrahim Demir, Baran Sarka, Ömer Faruk Beyaz ve Nikola Maksimovic gibi isimleri bedelsiz olarak transfer etti. Atakaş Hatayspor bu süreçte sadece Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Onur Arı için 115 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Volkan Demirelin prensi Fransaya transfer oluyor Boupendzanın rekorunu kıracak

LİGE MUHTEŞEM BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonun ortasında yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor bu sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Bordo-beyazlılar, ligin ilk maçında Pendikspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Atakaş Hatayspor'da yeni transferlerden Görken Sağlam, Carlos Strandberg ve Fisayo Dele-Bashiru dikkat çeken isimlerin başında yer almıştı. 

Atakaş Hatayspor, Pendikspor'u farklı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sırasıyla sahasında Kasımpaşa ve deplasmanda Alanyaspor'la 0-0 berabere kalarak ligde ilk 3 hafta sonunda 5 puan topladı.

Volkan Demirelin prensi Fransaya transfer oluyor Boupendzanın rekorunu kıracak

HATAYSPOR'DA FLAŞ AYRILIK!

Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in en çok süre verdiği isimlerin başında yer alan Bertuğ Yıldırım'a Fransız ekibi Rennes talip oldu. Daha önce Kayserispor'dan kaleci Doğan Alemdar'ı renklerine bağlayan Rennes, Bertuğ Yıldırım transferi için Atakaş Hatayspor ile görüşmelere başladı.

Ertan Süzgün'ün haberine göre Rennes, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Habere göre Hatayspor, 5 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde edecek.

Haberin Devamı

Bertuğ, sabah sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için kısa süre içinde Fransa’ya uçacak.

Volkan Demirelin prensi Fransaya transfer oluyor Boupendzanın rekorunu kıracak

BOUPENDZA'NIN BONSERVİS REKORUNU KIRACAK

Bertuğ Yıldırım'ın Rennes'e transferinin resmiyet kazanması durumunda Atakaş Hatayspor 5 milyon euroluk gelirin sahibi olacak ve Aaron Boupendza'dan elde edilen 4 milyon 250 bin euroluk rekor gelşr tarihe gömülecek. Gabonlu yıldız 2020-2021 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 36 maçta attığı 22 golle gol kralı unvanına sahip olmuştu. 

Aaron Boupendza 2021-2022 sezonunun başında 4 milyon 250 bin euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi kulübüne transfer olmuştu.

Volkan Demirelin prensi Fransaya transfer oluyor Boupendzanın rekorunu kıracak