Pendikspor Welinton: Burada olmak beni çok duygulandırdı

Welinton: Burada olmak beni çok duygulandırdı

21.08.2023 - 00:25 | Son Güncellenme:

Pendikspor'un Brezilyalı stoperi Welinton, Beşiktaş maçının ardından konuştu.

Welinton: Burada olmak beni çok duygulandırdı

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrılan Pendikspor'da Welinton açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılara karşı forma giymesinin kendisini duygulandırdığını belirten Welinton, "3 yıl Beşiktaş'ta oynadım; çok güzel anılarım ve arkadaşlarım var. Arkadaşlarımı gördüğüm için, burada tekrar oynadığım için mutluyum. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk, ikinci yarı çok çalıştık. Daha fazla şanslarımız vardı, geri dönmek için çok çalıştık, belki galibiyet golü de bulabilirdik. Şimdilik 1 puan için mutluyuz, bir sonraki maç için çalışmalara devam edeceğiz. Burada olmak beni çok duygulandırdı. Yeni takımımla beraberim. Beşiktaş'a karşı oynamak beni duygulandırdı. Kazanmak için çıktık, takım olarak çok çalışmamız gerek. Türkiye'ye iyi bir takım olduğumuzu ispatlamalıyız" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Pendikspor'un genç futbolcusu Serkan Asan ise, "Yeni takımım olduğu için mutluyum, oynama şansı bulacağım, Osman Hocam beni çağırdı. İlk hafta kötü skor vardı, o maçı unuttuk. Müthiş mücadele ettik, puan aldık. İnşallah devamı gelecek. Soyunma odasında hava muhteşem. Bu skor müthiş" dedi.