Galatasaray Wesley Sneijder'den Galatasaray'a transfer itirafı!

Wesley Sneijder'den Galatasaray'a transfer itirafı!

11.01.2023 - 20:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılara transferiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Wesley Sneijderden Galatasaraya transfer itirafı

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Wesley Sneijder, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hollandalı eski yıldız, Galatasaray'a transfer olduğu dönemde Liverpool'a da gidebileceğini söyledi. Sneijder, sarı-kırmızılı takımı tercih nedeni olarak ise daha çok kupa kazanmak olduğunu kaydetti.

Sneijder, "Liverpool ve Galatasaray'a transfer olabilirdim. O anda Galatasaray'ı tercih ettim. Çünkü daha çok kupa kazanmak istiyordum ve Liverpool da kötü bir dönemdeydi. Sadece kupaları seçtim çünkü bir futbolcunun kazanmak istediği en iyi şey kupalardır" dedi.

Hollandalı yıldız eski yıldız sözlerini, "Ayrıca noel ve yılbaşında özgür olmak istedim. Bu bilinçli yaptığım bir seçimdi" ifadelerini kullandı.

2012-2013 ara transfer döneminde Galatasaray'a imza atan Sneijder, 2017 yılında sarı-kırmızılı takımdan ayrılmıştı

Haberin Devamı

Wesley Sneijderden Galatasaraya transfer itirafı

 

DEV KULÜPLERDE OYNADI
37 yaşındaki eski futbolcu, kariyerine ülkesinde Ajax altyapısında başladı. Hollandalı daha sonra Real Madrid, Inter, Galatasaray, Nice ve Al-Gharafa formaları giydi.

Wesley Sneijder, kariyeri boyunca 573 müsabakada şans buldu. Efsane isim rakip fileleri 152 kez havalandırdı. Hollandalı on numara takım arkadaşlarına 143 asist yaptı.

 

GALATASARAY'DA 8 KUPA KAZANDI
Galatasaray'da 2013-2014 sezonunda gelen Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılarda 8 kupa kazandı. Hollandalı oyuncu 3 Süper Kupa, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Wesley Sneijder'in Inter'deki en iyi anları