Galatasaray Wilfried Zaha pişman etti! 'Onu arıyoruz, forvetimiz yok'

Wilfried Zaha pişman etti! 'Onu arıyoruz, forvetimiz yok'

22.01.2024 - 17:20 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcunun milli takıma çağrılmaması ülkesi için şanssızlık olurken, Galatasaray içinse bir şans oldu. Trabzonspor maçının yıldızı olan Wilfried Zaha, Afrika Kupası'nda gol yollarında zorlanan Fildişi Sahili'nde taraftarların diline dolandı.

Wilfried Zaha pişman etti Onu arıyoruz, forvetimiz yok

Trabzonspor karşısında maçın yıldızı olan Wilfried Zaha, takımını sırtlarken; tecrübeli forvetin başarısı ülkesinde ise buruk bir sevinçle karşılanıyor. Bordo-mavililer ile yapılan Süper Lig maçına 2 gol, 1 asistle damga vuran Zaha, kendisini milli takıma çağırmayan Fildişi Sahili'ni adeta pişman etti.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha pişman etti Onu arıyoruz, forvetimiz yok

İki golün sadece biri forvet hattından

Afrika Uluslar Kupası'nın ev sahibi olan Fildişi Sahili buna karşın turnuvaya umduğu gibi başlayamadı. İlk maçında zayıf rakibi Gine-Bissau'yu yenen Fildişi, ikinci maçında ise gol atamadığı karşılaşmada Nijerya'ya yenildi. İki maçta iki gol atabilen ülkede, bu gollerin yalnızca bir tanesi forvet hattından geldi.

Fildişi'nde golcü yok, Zaha şov yapıyor

Fildişi Sahili'nde hücum hattının zayıflığı ve golcü eksikliği iki karşılaşma sonrasında ortaya çıktı. Milli takım gol yollarında bocalarken, dev turnuvanın kadrosuna alınmayan Zaha'nın ise aynı süreçte sarı-kırmızılı forma ile şov yapması dikkat çekti. Yıldız futbolcunun milli takıma çağrılmaması ülkesi için şanssızlık olurken, Galatasaray içinse bir şans oldu.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha pişman etti Onu arıyoruz, forvetimiz yok

"Etkili forvetimiz yok, Zaha'yı arıyoruz"

Fildişi Sahilli bazı taraftarlar Wilfried Zaha'nın Afrika Uluslar Kupası'na çağrılmamasına tepki gösterdi. Taraftarlar "Fildişi Sahili takımının bitiricisi yok, rakip ceza sahası önünde zorlanıyoruz" ve "Çok etkili bir forvetimiz yok. Zaha'yı arıyoruz" şeklindeki yorumlarla konuyla ilgili düşüncelerini ortaya koydu.