Diğer Yardım çığ gibi artıyor! Merih Demiral öncülük ediyor

Yardım çığ gibi artıyor! Merih Demiral öncülük ediyor

14.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye genelindeki yardım kampanyalarına dünyada destek artarak sürüyor. Merih Demiral son olarak Buffon’un eldivenlerini satışa çıkarırken, Super Bowl maçından öncesinde de yardım çağrısı yapıldı.

Yardım çığ gibi artıyor Merih Demiral öncülük ediyor

Afetzeler için Türkiye genelinde yardım kampanyaları devam ederken, dünyada da bu girişimlere destek sürüyor. Kötü haberlerin verildiği ilk günden itibaren önce bağışta bulunan ardından da yıldız futbolcuların formalarını açık artırmada satarak afetzedelere destek olan Merih Demiral, satış listesini dün de genişletti.

Haberin Devamı

Milli futbolcu son olarak ünlü kaleci Gianluigi Buffon’un imzalı eldivenlerinin açık artırma usulü ile satılarak elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu. Serie A ekibi Udinese de Sassuolo’yla yaptığı maçta giyilen formaları satıp, bağış yapacağını açıkladı.

Destek bununla da bitmedi. ABD’de milyonlarca kişi tarafından izlenen en büyük spor organizasyonlarından Amerikan Futbolu Ligi’nin şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’da Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı ve bölgedeki yardım çalışmalarının bağışlarla desteklenmesi için duyuru yapıldı.

Öte yandan Amerika’da yer alan yardım çalışmalarına, Cleveland forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman da katıldı. Cedi, Cleveland Türk Derneği’nin yardım merkezine gelerek depremlerden etkilenenlere gönderilecek ürünlerin paketlenmesine yardımda bulundu.

Haberin Devamı

Yazarlar