Voleybol Yasemin Güveli'den Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez

Yasemin Güveli'den Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez

10.03.2024 - 17:01 | Son Güncellenme:

Eczacıbaşı'nda kadro dışı kalan sonrasında Çukurova'ya transfer olan Yasemin Güveli eski kulübüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yasemin Güveliden Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez

Eczacıbaşı'nda kadro dışı kalan sonrasında Çukurova'ya transfer olan Yasemin Güveli performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çukurova'da kısa sürece ligin en iyi blokçuları arasında adını yazdıran Yasemin kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eurosport Türkiye'ye konuşan Yasemin Eczacıbaşı'ndan ayrılık süreciyle ilgili şu ifadeleri kullandı.

Sezon istediğim gibi başlamadı ama istediğim gibi gitti diyebilirim. Oynamak isteyen, kendimi göstermek ve buna bağlı olarak da performansımı daha da üst noktalara çıkarmak isteyen bir sporcuyum. Benim için yetti kavramı yok, daha iyisi için mutlaka daha çok çalışmalıyım. Bu birçok sporcu arkadaşımın da mentalitesi. Bu bakımdan, doğru tercih ve doğru seçim yaparak Adana’ya gittiğimi, Çukurova ile beraber hem takım oyunuma, hem kendime yeni bir şeyler katma süreci, hem de tekrar istediğim Yasemin’e ulaşmak açısından doğru adımlar attığımı hissediyorum. Bunu en çok doğrulayan da her maç sonu incelediğim rakamlar. Rakamlar asla yalan söylemez.

Haberin Devamı

'Favori sporcun kim?' sorusuna cevap veren Güveli: "Tüm spor dünyası olunca işler değişiyor tabii. Ama ben yine bu soruya Maja Poljak diyeceğim. Duruşu, oyun aklı, takıma sağladığı katkı, kişisel özellikleri benim hep dikkat ettiğim yanları oldu, bu isimden vazgeçmeyeceğim." dedi.

ZEHRA GÜNEŞ'İ GERİDE BIRAKTI
Yasemin Güveli, blok performansında 53 blok ile VakıfBank'ın milli yıldızı Zehra Güneş'i geride bıraktı. Eczacıbaşı'nda Beyza Arıcı 46 blok ile 11. sırada yer aldı.

Yasemin Güveliden Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez