Anadolu Kulüpleri Yıldırım Demirören'e destek yağıyor

Yıldırım Demirören'e destek yağıyor

15.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, 15 Süper Lig ve 13 PTT 1. Lig kulübünden sonra taban birliklerinin desteğini de aldı. Yıldırım Demirören böylece 25 Haziran’daki kongre öncesi 200 imzanın üzerine çıktı.

Yıldırım Demirörene destek yağıyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nda 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak genel kurul için geri sayım sürerken Başkan Yıldırım Demirören’e olan destek çığ gibi büyüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aralarında yer aldığı Spor Toto Süper Lig’deki 15 kulübün yanı sıra PTT 1. Lig’de mücadele eden 13 kulüp geçen hafta genel kurulda Başkan Demirören’i destekleme kararı almıştı. Yıldırım Demirören’e bir büyük destek de taban birliklerinden geldi.

A Milli Takımımız’ın, Kazakistan’la cuma akşamı oynadığı maçı Almatı’da izleyen TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal ile yönetim kurulu üyeleri, TFF Seçimli Genel Kurulu’nda Yıldırım Demirören’i destekleyeceklerini açıkladı. Taban birliklerinin bu desteğiyle Başkan Demirören şimdiden 200 imzanın üzerine çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunda Spor Toto Süper Lig’in 126, PTT 1. Lig ve 2. Lig’in 36’şar, 3. Lig’in ise 54 delegesi bulunuyor. 43 delege ise taban birlikleri olarak adlandırılan TASKK, A milli formayı giymiş futbolcular, Antrenör ve Hakem Dernekleri ile FIFA ve UEFA’da görev yapan futbol adamları arasında paylaştırılıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) ve Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (PFD) yönetim kurulları, 25-26 Haziran’daki kongrede TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in etrafında birleşme kararı aldı.

Yıldırım Demirörene destek yağıyor