Fenerbahçe Yıldız yağmuru!

Yıldız yağmuru!

13.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, hem futbol hem de basketbolda yaşanan hayal kırıklıklarını telafi için çalışmalarını sıkı tuttu. Son 10 günde iki branşta da tanınmış ünlü isimler kadroya katılarak camiada büyük bir heyecan oluşturuldu.

Yıldız yağmuru

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kulüpte oldukça hızlı bir süreçten geçiliyor. Fener Ol kampanyasıyla camianın bütünleşmesi, arka arkaya gelen transferlerle iyice pekişti.

Hem basketbol şubesi hem de futbol takımında üst üste gelen imzalar, camiayı yeniden havaya soktu. 

Geride bırakılan sezonda basketbolda lig ve Avrupa’da Anadolu Efes’e boyun eğen Fenerbahçe Beko ile karmaşık bir sezonu bitiren futbol takımı, son 10 günde yapılan yıldız transferleriyle gündemi belirledi.

Max Kruse: Bonservis ödenmeden gelmesi, Almanya Bundesliga’daki istikrarı, Alex’ten sonra 10 numarayı giyecek sol ayaklı bir hücumcu olması ve Werder Bremen’de bıraktığı izlerle Kruse şimdiden herkesi heyecanlandırdı. Alman futbolcu, Ersun Yanal’ın en önemli kozlarından olacak.

Haberin Devamı

Vedat Muriç: Süper Lig’in yükselen değeri, uzun süre gündemden düşmedi. Galatasaray’ın da istediği Kosovalı forvet, Ersun Yanal’ın ısrarıyla sarı-lacivertli formaya katıldı. Muriç, taraftarın gönlünü şimdiden kazandı.

Altay Bayındır: Galatasaray’la girilen mücadelede Ersun Yanal’ın çabalarıyla transfer edilen 21 yaşındaki kaleci, hem Rüştü Reçber-Volkan Demirel ikilisine benzetiliyor hem de Türk futbolunun yeni umudu olarak gösteriliyor.

Garry Rodrigues: Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bir diğer isim olan Rodrigues, kanatlardaki eksiği kapatma adına alındı. Eski Galatasaraylı yıldız, taraftarların en sevindiği transferlerden oldu. 

Nando De Colo: Avrupa basketbolunun tartışmasız en büyük yıldızlarından olan Fransız oyun kurucu, tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Hem ulusal hem de uluslararası anlamda adeta bir madalya müzesi olan Nando De Colo, Roberto Carlos transferinden bu yana en heyecan verici isim oldu.

Leo WestermanN: Guduric ve Melli gibi isimlerin NBA’ye gitmesi sonrası takviyelerden biri olan Fransız Westermann, Zalgris’teki etkisiyle biliniyor. Şut özelliği ve Nando De Colo’yu iyi tanıması herkesi umutlandırıyor.

Beklentiler yüksek

Transferde hareketli olan Fenerbahçe’nin rüzgarının devam etmesi bekleniyor. Futbolda Kolarov başta olmak üzere bazı isimler öne çıkarken, basketbolda da Singleton ve Udoh’un adı konuşuluyor. Ağustos ayına kadar sarı-lacivertli kulübün hamlelerinin olması düşünülüyor.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu heyecanı

Fenerbahçe’de transferler arasında özel bir isim dikkat çekiyor. Kulübün efsanelerinden biri olarak kabul edilen Emre Belözoğlu’nun geri dönüşü camiayı çok sevindirdi. Camiayı birleştirmek, heyecan katmak ve eskisi gibi başarıya koşturmak için uğraşan Fenerbahçe yönetimi, Emre hamlesiyle hem saha içi hem de saha dışı liderine kavuştu.