2.Lig Yılmaz Vural'ın Menemen'i pes etmedi! Hedefi açıkladı

Yılmaz Vural'ın Menemen'i pes etmedi! Hedefi açıkladı

22.01.2024 - 11:34 | Son Güncellenme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Menemen Futbol Kulübü önemli bir galibiyete imza attı.

Yılmaz Vuralın Menemeni pes etmedi Hedefi açıkladı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'a kalma mücadelesi veren Menemen Futbol Kulübü, önemli rakiplerinden Isparta 32 Spor'u deplasmanda 2-1 yenerek yeniden ilk 6 içine adını yazdırdı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen sarı-lacivertliler kritik galibiyete imza atıp 35 puanla 5'inci sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Yılmaz Vural tüm oyuncularını kutladığını belirterek, "Sezonun önemli maçlarından birini oynadık. Isparta'ya mutlak galibiyet için gitmiştik. Direkt rakiplerimizden birini kendi sahalarından yenmek önemli bir iş. Bu galibiyet bize moral ve özgüven verdi. Yerimizi sağlama almak ve zirveye yaklaşabilmek adına seri galibiyetler yakalamalıyız" dedi. 

GEÇEN HAFTA 4 MAÇ SONRA PUAN KAYBETMİŞTİ
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin son 4 maçında kayıp yaşamayan ve 4’te 4 yapan Menemen FK, bu seriyi devam ettirmek için ikinci yarının ilk maçında Karaman FK ile karşı karşıya gelmişti.

Menemen İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti.

Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertli ekip, 4 maçlık aranın ardından sonra puan kaybı yaşamış olurken, ikinci devreye de istediği bir başlangıç yapamamış oldu.

Haberin Devamı

Yılmaz Vuralın Menemeni pes etmedi Hedefi açıkladı

DOĞUM GÜNÜ KUTLANMIŞTI
Yeni yıl izninin ardından Antalya Belek'te kampa giren sarı-lacivertlilerde kampın ilk günü 1 Ocak 1953 doğumlu olan tecrübeli teknik adam için doğum günü kutlaması yapıldı.

Türkiye'nin en çok takım çalıştıran ve profesyonel liglerin en yaşlı teknik direktörü olan Vural için hazırlanan pastanın üzerine, "Yaş yetmiş iş bitmemiş" yazıldı.

Yılmaz Vural doğum günü pastasındaki mumları üfledikten sonra futbolcularıyla birlikte kesti.

 

Yazarlar