Adana Demirspor Yok artık Mario Balotelli! Soyunma odasında torpil attı

Yok artık Mario Balotelli! Soyunma odasında torpil attı

06.03.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, yine beklenmedik bir hamleye imza attı. Akdeniz temsilcisinin yıldızının soyunma odasında torpil attığı görüntüler ortaya çıktı.

Yok artık Mario Balotelli Soyunma odasında torpil attı

Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor'un tecrübeli golcüsü Mario Balotelli'nin şaşırtan bir görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Yıldız futbolcunun bir müsabaka sonrası Adana Demirspor soyunma odasında takım arkadaşlarını korkuttuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Mario Balotelli'nin paylaşılan görüntülerde takım arkadaşlarının üstünü değiştirdiği sırada soyunma odasında torpil yaktığı gözlemlendi. İtalyan forvetin yaktığı torpili uzak bölgedeki takım arkadaşlarının hazırlandığı bölgeye fırlattığı görüldü.

33 yaşındaki santrfor bu sezon Adana Demirspor'da 9 maça çıktı. Tecrübeli santrfor bu karşılaşmalarda 5 kez gol sevinci yaşadı.

Lumezzane altyapısında yetişen Mario Balotelli daha sonra Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia, Monza ve Sion'da oynadı. Mario Balotelli'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 33 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon euro.