Adana Demirspor Younes Belhanda, bu sezon bir ilk yaşadı! Sahada gergin anlar

Younes Belhanda, bu sezon bir ilk yaşadı! Sahada gergin anlar

11.11.2022 - 21:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor, Adana Demirspor'u konuk etti Heyecan dolu karşılaşma Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynandı. Kritik maçta Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Younes Belhanda, bu sezon bir ilki yaşadı.

Younes Belhanda, bu sezon bir ilk yaşadı Sahada gergin anlar

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'a konuk oldu. Zorlu müsabaka Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu maçta Adana Demirspor'da Younes Belhanda, yaptığı hareket sonrası bu sezon bir ilk yaşadı.

Haberin Devamı

BELHANDA ATTI OFSAYT KARARI GELDİ

Maça hızlı başlayan takım konuk ekip Adana Demirspor oldu. Maçın henüz 9. dakikasında Younes Belhanda, merkezden savunma arkasına sarkarak kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol iptal oldu.

NET FIRSAT KAÇTI

Ev sahibi Alanyaspor'da Ahmed Hassan, sol kanattan gelen topu penaltı noktasının hemen önünde boş pozisyonda kafa ile kaleye vurdu. Fakat Ahmed Hassan, meşin yuvarlağı kaleci Ertaç Özbir'in üstüne attı.

Younes Belhanda, bu sezon bir ilk yaşadı Sahada gergin anlar

RAKİTSKİY DEVAM EDEMEDİ

Yaroslav Rakitski 28. dakikada sakatlanmasının ardından oyuna devam etti. Rakitski 37. dakikada tekrar kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. Yaroslav Rakitskiy'nin yerine Semih Güler oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

KIRMIZI KART KARARI

44. dakikada orta alanda topla buluşan Younes Belhanda, topla ilerlerken hemen arkasında kendisini takip eden Fatih Aksoy'a dirseğiyle yaptığı müdahaleden sonra hakem Çağdaş Altay direkt kırmızı kartına başvurdu. İtirazlarda bulunan oyuncular arasında Rodrigues'e de sarı kart çıktı.

Younes Belhanda, bu sezon bir ilk yaşadı Sahada gergin anlar
(Bu görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

SAHAYI TERK ETMEDİ

Kırmızı kart gören Faslı futbolcu Younes Belhanda, hakeme itirazlarda bulundu. Tecrübeli futbolcu kart sonrası saha içinden bir süre çıkmadı. Daha sonra takım arkadaşları Belhanda'yı teselli ederek oyun dışına çıkarttı.

ALANYASPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Alanyaspor, Adana Demirspor 10 kişi kaldıktan sonra baskıyı arttırdı. Dakika 62'de Candeias, sağ kanatta ceza sahasının uzağından ortaladı, Yusuf Özdemir arka direkteki uygun pozisyondaki kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

N'DİAYE KAÇIRDI

Adana Demirspor'da N'Diaye, rakibi çıkarken topu kaptı ve hafif sağ çaprazda ceza sahasının önünden vurdu, savunmaya çarpan top az farkla yandan dışarıya gitti.

BELHANDA BİR İLKİ YAŞADI

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Younes Belhanda, maçta gördüğü kart sonrası bir ilk yaşadı. Adana Demirspor forması ile bu sezon 13 maça çıkan Faslı futbolcu, ilk kez kırmızı kart gördü. 

Zorlu mücadele'de gol sesi çıkmadı ve Alanyaspor - Adana Demirspor maçı 0-0'lık skorla sona erdi

Haberin Devamı