Dünyadan Futbol Younes Belhanda teklifi kabul etti! İşte yeni adresi

Younes Belhanda teklifi kabul etti! İşte yeni adresi

14.01.2024 - 08:15 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'dan ayrılan Younes Belhanda'nın yeni adresinin belli olduğu öğrenildi. Faslı futbolcunun, imza için bugün uçuş gerçekleştireceği kaydedildi.

Younes Belhanda teklifi kabul etti İşte yeni adresi

Adana Demirspor ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayıran Younes Belhanda ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'den de talipleri bulunan Younes Belhanda'nın Katar ekibi Al Shamal ile anlaştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Al Shamal ile anlaşan Younes Belhanda'nın imza için bugün Katar'a gideceği belirtildi.

33 yaşındaki on numara, Adana Demirspor'da bu sezon 20 maça çıktı. Younes Belhanda bu karşılaşmalarda 3 gol ile 4 asist üretti. Faslı futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro.

OKAN BURUK: BELHANDA İLE İLGİLİ BİR DÜŞÜNCEMİZ OLMADI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçı tribünden izleyen Belhanda'nın transferini düşünmediklerini vurgulayarak, "Belhanda ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Başka bir ülkeden takımla anlaştığını duyduk. Onun için hayırlısı olsun. Ana hedefimiz maçları kazanmak. Transfer önümüzdeki günlerde netleşecektir." diye konuştu.

Haberin Devamı

TERİM: "BELHANDA KATAR'A GİDİYOR"
Panathinaikos ile anlaşan teknik direktör Fatih Terim, imza töreninde Belhanda transferiyle ilgili şunları söylemişti: "Transferin memleketi olmaz. Belhanda çok önemli, çok büyük oyunculardan bir tanesidir. Ama seçimini yaptı diye biliyorum ben. Büyük ihtimalle Katar'a gidiyor diye biliyorum. Ben kendi takımıma baktıktan sonra bir rapor vereceğim; bu arkadaşlar kalabilir, bunlar gidebilir, bu bölgelere oyuncu istiyorum diye"

Montpellier altyapısında yetişen Younes Belhanda daha sonra Dinamo Kiev, Schalke, Nice ve Galatasaray'da da forma giydi. Fas Milli Takımı'nda 59 müsabakada şans bulan Younes Belhanda, 5 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar