Futbol Yunan basını Fatih Terim'i övdü! 'Kimse ihtimal vermiyordu'

Yunan basını Fatih Terim'i övdü! 'Kimse ihtimal vermiyordu'

13.02.2024 - 16:32 | Son Güncellenme:

Yunanistan Ligi'nde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Panserraikos'u 3-0 mağlup etmesi Komşu'da büyük yankı uyandırdı. Fatih Terim'in performansı övüldü.

Yunan basını Fatih Terimi övdü Kimse ihtimal vermiyordu

Yunanistan Ligi'nin 22. haftasında Panathinaikos, evinde Panserraikos'u 3-0 mağlup etti. Terim'in ekibi, yakaladığı ivme ile dikkat çekerken lider PAOK'un 1 puan gerisinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ligin bitmesine 4 hafta kala rakiplerini 3 kez evinde ağırlayacak. PAOK'un ise fiktüründe 3 deplasman maçı bulunuyor.

YUNAN BASINI YAZDI: KİMSE İHTİMAL VERMİYORDU
Öte yandan Yunan basını Fatih Terim ve takıkı Panathinaikos'u manşetlerine taşıdı. İşte Yunan basınında yer alan haberlerden bazıları şöyle:

SPORT24: Fatih Terim'in bu maçta çok geniş bir rotasyona gitme tercihi, tüm takıma çok güvendiğini gösterdi.

GOAL: Panathinaikos'un bu sezonki üretken oyunu bariz şekilde istatistiklere de yansıdı. Yeşiller, 3-0'lık galibiyetle normal sezonun tamamlanmasına dört hafta kala 55 gole ulaşarak ve kendi rekorunu kırdı.

NEWSBEAST: Fatih Terim bir önceki maça kıyasla Yeşiller'in 11'inde sekiz değişiklik yaptı ancak bu onları hiç olumsuz etkilemedi. Konuk ekip maçın başından itibaren daha iyi bir oyun sergiledi ve golü bulmaları sadece 8 dakika sürdü.

Haberin Devamı

SDNA: Panathinaikos, 7-8 eksikle 3-4 günde bir derbi oynadığı dönem eleştirilerin hedefindeydi. Kimse onlara ihtimal vermiyordu. Yunanistan'da kimsenin dayanamayacağı bir fikstürdü.

Yazarlar