Galatasaray Zaha'dan Old Trafford'a: Duyamıyorum sizi

Zaha'dan Old Trafford'a: Duyamıyorum sizi

03.10.2023 - 23:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi deplasmanında Manchester United ile karşılaştı. Eski Manchesterlı Zaha Galatasaray adına öne çıkan isim olurken tribünlere golden sonraki hareketi dikkat çekti. Aslan sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Zahadan Old Trafforda: Duyamıyorum sizi

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Manchester United ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Zaha öne çıkan isim olurken golden sonra yaptığı hareket dikkat çekti.

Haberin Devamı

BURUK'A SARI KART
İlk yarıda Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk hakeme yaptığı itirazlar sonucunda sarı kart gördü.

Haberin Devamı

GERİYE DÜŞTÜK
Manchester United - Galatasaray maçında perdeyi açan isim, ev sahibi ekibin flaş transferi Rasmus Höjlund oldu. Daha önce Sturm Graz forması giyerken Galatasaray'a karşı oynadığı hazırlık maçında da 2 gol atmış olan Höjlund, Old Trafford'da United'ı 17. dakikada attığı golle öne geçirdi.

Zahadan Old Trafforda: Duyamıyorum sizi

ZAHA: 'DUYAMIYORUM SİZİ'
Manchester United tribünleri golden önce Zaha'yı ıslıklamıştı. Zaha skoru 1-1 yaptı ve Old Trafford tribünlerine dönüp "Sizi duymuyorum" hareketi yaptı.
2013-15 yılları arasında Crystal Palace ve Cardiff'teki kiralık dönemlerine rağmen Manchester United kadrosunda yer alan Zaha çok az forma şansı bulabilmişti.

Haberin Devamı

BOEY'DEN KRİTİK MÜDAHALE
52. dakikada Galatasaray'da Zaha yerde kaldı, penaltı bekledi fakat hakem oyunu devam ettirdi. Dönen topta Manchester United 2'ye 0 kontratak yakalamışken Sacha Boey inanılmaz bir süratle gelip boş kaleye golü engelledi

UNITED'IN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI
59. dakikada Manchester United Hojlund topu ağlara gönderdi fakat gol ofsayt nedeniyle geçerli olmadı.

SANCHEZ'İN AYAĞI KAYDI, GOL GELDİ
Galatasaray'da Sergio Oliveira geriye doğru bir pas attı. Davinson Sanchez'in ayağı kayıp yere düştü. Topla buluşan Manchester'ın golcüsü Hojlund bütün yarı sahayı topla kat ederek golü attı.

ASLAN PES ETMEDİ
Galatasaray 2-1 yenik durumdayken yine geri dönmesini bildi. 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu skoru 2-2 yaptı. Aslan'ın galibiyet golünü ise 81. dakikada Icardi kaydetti.

Zahadan Old Trafforda: Duyamıyorum sizi