Galatasaray Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı! İşte Roma'ya ödenen bonservis bedeli

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı! İşte Roma'ya ödenen bonservis bedeli

27.03.2023 - 17:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Galatasaray'ın Roma'ya bonuslar dahil 29 milyon Euro ödeneceği iddia edilmişti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, İtalyan futbolcu ile ilgili gerçekleri canlı yayında açıklarken Roma'ya ödenen bonservis bedelini de duyurdu.

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı İşte Romaya ödenen bonservis bedeli

Galatasaray kış transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-kırmızılıların Roma'dan kadrosuna kattığı Zaniolo için son günlerde çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Galatasaray'ın Zaniolo için Roma'ya bonuslar dahil 29 milyon Euro ödeneceği iddia edilmişti. 

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Zaniolo ile ilgili gerçekleri Skorer TV'de açıkladı. Dindar, Galatasaray'ın Roma'ya ödediği bonservis bedelini duyurdu.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY AÇISINDAN KEYİF VERMEDİ"

"Maçın anlamı ve özelliği daha farklıydı. Müthiş bir atmosfer vardı, 60 bini aşkın futbolsever maçı izledi. Galatasaray açısından kadrıda olmayan futbolcular vardı, bazı isimler de yedekti. Genel olarak ideal kadro değildi. Maça baktığımızda Karabağ daha iyiydi, göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Galatasaray açısından keyif vermediğini kabul edelim. Yorucu bir maçtı, seyahate ve saatine baktığında biraz yordu. Saha içini konuşacaksak Galatasaray için ciddi sorunlar var. Yusuf olsun... birçok oyuncuyla alakalı dün oynanan maçtan çok keyif almadım."

Haberin Devamı

"MUSLERA'NIN HİÇBİR PROBLEMİ YOK"

"Muslera'nın maça gelmemesinde özel bir neden yok. Okan oynadı, gayet de iyi oynadı. Muslera'nın hiçbir problemi yok. Mertenz idmanda sahaya çıakacak büyük ihtimal. Mertens Adana Demirspor maçına yetişir."

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı İşte Romaya ödenen bonservis bedeli

ABDÜLKERİM BARDAKCI GERÇEKLERİ

"Abdülkerim Bardakcı'nın Milli Takımı ne kadar çok istediğini, parmaklarıyla kazıyarak bu noktalara geldiğini ve seçildikten sonra ne jkadar mutlu olduğunu biliyoruz. Pazar günü Milli Takım kampına katılıyor ve şiddetli bir baş ağrısı yaşıyor. Akşama da hastaneye gidiyor. Ağrı kesici alıp geri dönüyor. Ağrı dayanabilecek düzeyde olmayınca Pazartesi yeniden hastaneye gidiyor. Tekrar ağrı kesici yapılıyor ve kampa yeniden katılıyor. Akşam ağrılar dayanılamaz hale geliyor ve bu sefer yeniden hastaneye gittiğinde orada kalmasına karar veriliyor. Salı ve Çarşamba hastanede kalıyor. Kadrodan çıkarılınca hastane değiştiriliyor ve yeni hastanede kontroller yapılırken ağrılar azalıyor ve Perşembe taburcu oluyor."

"Bana söylenen ağrının nedeni migren, geçmiş olsun diyelim. Konuyu speküle etmek bence doğru değil."

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı İşte Romaya ödenen bonservis bedeli

'ZİYECH SÜRPRİZ OLDU'

"Hakim Ziyech'in bu noktaya gelmesi benim için de sürpriz oldu. Bu Galatasaray'ın transferde ne kadar ciddi olduğunu gösteren güzel bir detay. Ziyech olmuyor ama Zaniolo oluyor. Bu Galatasaray'ın ve Erden Timur'un çok doğru bir stratejide olduğunu gösteriyor. Son dakikada gerçekleşmemiş."

Haberin Devamı

ZANIOLO'NUN MALİYETİ VE İDDİALAR

"Ben sadece resmi açıklamalara bakarım. Galatasaray'ın açıklaması var. Bu Zaniolo için 29.5 milyon euro iddiaları bana biraz abartılı geldi. Erden Timur'un açıklamaları da net 15 milyon euro. Bunun dışındaki İtalyan kaynaklı haberler çok farklı rakamları telaffuz ettiler ama bana gerçekçi gelmiyor. Zaniolo'nun Galatasaray'a maliyeti 15 milyon euro ve 5 sene içerisinde ödenecek. Şu an bir kulübün bir futbolcu için 29-30 milton euro verebileceğini düşünmüyorum. Zaniolo ise Galatasaray için fırsat transferi oldu. Netice itibari ile Galatasaray çok önemli bir ismi kadrosuna kattı. İtalyan basını Juventus'un görüşmelere başladığını ve Milan'ın görüşeceğini yazıyor. Galatasaray bu transferde en az 15-20 milyon euro kazanacak."

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı İşte Romaya ödenen bonservis bedeli

'KRİTİK NOKTA ICARDİ'

"İnsanları büyük bir beklentiye sokmak doğru değil. Ama benim beklentim Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisini alacağı yönünde. Bu konuda kulüpler arasında yeni bir görüşme yok. Kritik nokta Icardi'dir."

Haberin Devamı

Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı İşte Romaya ödenen bonservis bedeli