Galatasaray Zaniolo imzayı atıyor! Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

Zaniolo imzayı atıyor! Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

09.06.2023 - 13:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalya'ya geri dönüş hazırlığında. Genç yıldızın menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine kadar giderek transfer görüşmelerine başladı.

Zaniolo imzayı atıyor Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Roma'dan 16.5 milyon euro ve 13 milyon euroluk bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, ülkesine geri dönüş hazırlığında. Genç yıldızın menajeri, İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı. İşte transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK: ZANIOLO UMARIM KALIR AMA...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sky Sport'ta yayınlanan "Calciomercato l'Originale" adlı programda Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Zaniolo performansıyla ilgili olarak "Derbide Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadı ve iki gol attı. İlk zamanlarında oynamadı ama çok çalıştı ve gelecek sezon için hazır" ifadelerini kullandı.

Buruk, İtalyan oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hakkında ise "Umarım kalır ama bilemiyorum" diye konuştu.

Zaniolo imzayı atıyor Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

İTALYAN BASINI DEVLER LİGİ İDDİASINDA BULUNDU

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için İtalyan La Gazzetta dello Sport'ta geniş bir analiz kaleme alındı. Zaniolo'nun Galatasaray'daki ilk 4 ayını değerlendirmeye alan gazete, yıldız oyuncunun geleceğine dair önemli ipuçları verdi.

Haberin Devamı

La Gazzetta dello Sport, Zaniolo'nun Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi müziği dinlemesi gerektiğine vurgu yaparak "Tahkim onu iki maçlık bir diskalifiye ile cezalandırdı ve bu da Zaniolo'yu ligi tribünden kazanmayı kutlamaya zorladı. Gala ligin bitimine bir hafta kala şampiyon oldu ve Nicolo ligin son maçında sahalara geri döndü. Taraftarlarınızın önünde podyuma çıkmak mı? Evet ama önce Fenerbahçe'ye karşı kazanılacak bir derbi vardı. Nico derbide her iki yarıda da bir gol attı. İkincisi ise bir başyapıt: Sağdan başladriblinglerle rakiplerinden uzaklaştı ardından soluyla topu köşeye gönderdi. Maç 3-0 sona erdi (Icardi de gol attı) ve taraftarlar hem derbi hem de şampiyonluğun taçlandığı galibiyetini kutadı. Gerçek Zaniolo'dan hala eser yok ama Türkiye'de ilk 10 maçta atılan 5 gol umut verici. Kim bilir Nico'nun Gala'nın ön elemelerden ulaşabildiği Şampiyonlar Ligi ezgisini dinlemesi gerekmiyor mu? Roma ile olan aşk hikayesi de tıpkı böyleydi." sözleriyle İtalyan yıldızın bir sezon daha Galatasaray'da kalabileceğini iddia etti.

Zaniolo imzayı atıyor Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

İŞTE ZANIOLO'NUN YENİ TAKIMI! GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İtalyan basını, Zaniolo'nun menajerinin dün Juventus'un tesislerinde görüntülendiğini ve transfer görüşmelerinin başladığını iddia etti. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Juventus'ta yeni sezonun transfer planlaması resmen başladı.

Haberin Devamı

Haberde Nicolo Zaniolo ve Gnonto'nun menajerinin Juventus'un antrenman tesislerine kadar yöneticilerle görüşme gerçekleştirdiğine yer verildi. Zaniolo'nun menajerliğini yapan Marco Busiello'nun sabah saatlerinde Juventus'un antrenman tesislerine görüldüğü bilgisine yer verildi.

Haberin detayında Zaniolo ile Gnonto'nun son durumlarının masaya yatırıldığı ve transfer görüşmelerinin kulüp ile menajerler arasında devam ettiği bildirildi.

Zaniolo imzayı atıyor Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

"KULÜPLER GÖRÜŞMELER HENÜZ BAŞLAMADI"

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Juventus'un Zaniolo ve Gnonto için menajerlerinden bilgi aldığını fakat kulüpleriyle henüz görüşmelerin başlamadığı bilgisine yer verildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Zaniolo ve Gnonto ilgi çekici fikirler fakat henüz resmi görüşmeler başlamış değil. Her şey Federico Chiesa'nın geleceğine bağlı olacak. Chiesa, Gnonto ve Zaniolo ile birlikte milli takım kampında ve Avrupa'da hala ilgi gören isimlerin başında geliyor. Liverpool ve Bayern münih, Chiesa'yı kadrosuna katmak istiyor. Chiesa'nın ayrılması durumunda hem Zaniolo hem Gnonto somut seçenekler haline gelebilir. Zaniolo'nun 30 milyonluk bir maddesi var ama Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemelerini geçemezse daha düşük bir rakama ve ayrıca satın alma zorunluluğu olan bir kiralık formüle razı olabilir."

Haberin Devamı

Zaniolo imzayı atıyor Menajeri İtalyan devinin antrenman tesislerine giderek transfer görüşmelerine başladı

Yazarlar