Galatasaray Zaniolo'dan Fenerbahçe itirafı! Galatasaray taraftarını üzecek sözler

Zaniolo'dan Fenerbahçe itirafı! Galatasaray taraftarını üzecek sözler

26.03.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe itirafında bulunan yıldız isim, sarı-kırmızılı ekipteki geleceği hakkında da konuştu.

Zaniolodan Fenerbahçe itirafı Galatasaray taraftarını üzecek sözler

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına sarı-kırmızılı ekipteki geleceği ve transfer süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GALATASARAY BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO ÖDEDİ

Sarı-kırmızılılar ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo transferi için Roma'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Zaniolodan Fenerbahçe itirafı Galatasaray taraftarını üzecek sözler

İLK MAÇINDA GALİBİYETİ GETİRDİ

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'daki ilk maçına damga vurdu. Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta oyuna ikinci yarıda dahil olan İtalyan yıldız, Rashica'nın asistinde sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi.

Zaniolo'nun Kasımpaşa maçındaki golü sonrası İtalyan basını Zaniolo'yu manşetlere taşımıştı.

ERDEN TİMUR'DAN ZANIOLO SÖZLERİ

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur yıllık olağan genel kurul toplantısında Zaniolo transferi hakkında bilinmeyenleri aktarmıştı. İtalyan yıldızın Galatasaray'a transferi öncesi 30 milyon euro karşılığında başka bir takıma satılmak üzere olduğunu belirten Timur, "Nicolo Zaniolo'yu biz almadan 6 gün önce Bournemouth'a satılıyordu 30 milyon euro karşılığında. Son gece, 5 yıl vadeyle, ilk ödemesi kasım ayında olmak üzere, yarı fiyatına, 15 milyon euroya aldık. Başarılı olduğumuz, Sneijder ve Drogba gibi oyuncuları getirdiğimiz senelerle aynı parayı harcadık." dedi.

Haberin Devamı

Zaniolodan Fenerbahçe itirafı Galatasaray taraftarını üzecek sözler

ÇARPICI AÇIKLAMALAR

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, sarı-kırmızılı ekipteki geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi bitene kadar Galatasaray'da kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu belirten İtalyan yıldız, "Sözleşmem bitene kadar Galatasaray'da kalacağımı garanti etmiyorum ama Galatasaray'da olduğum sürece her zaman her şeyimi vereceğim." sözlerini dile getirdi.

FENERBAHÇE İTİRAFI

Transfer döneminde Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini aktaran Zaniolo, "Fenerbahçe'nin de benimle ilgilenmiş olduğu doğru ancak Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye tercih ettim. Galatasaray daha önce benimle iletişime geçmişti ve ben söz vermiştim." dedi.

ROMA'YA SERT SÖZLER

Roma'nın kendisine verdiği sözleri tutmadığını da söyley6en yıldız futbolcu, İtalyan ekibi,ne sert sözlerle yüklendi: "Saatlerce tutulmayan vaatlerden bahsedebilirim. 2 yıllığına yeni sözleşme sözü vermişlerdi. Bana bunca vaatten sonra sadece bir sermaye kazancı olarak davrandılar. Kimse geleceğimi bilmiyor ama Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanmak ve milli takıma dönmek istiyorum."

Haberin Devamı

Zaniolodan Fenerbahçe itirafı Galatasaray taraftarını üzecek sözler

MANCINI DETAYI

Zaniolo ayrıca transferi sırasında Mancini'ye de danıştığını belirterek, "Türkiye'ye gitmek için tereddüt etmedim. Sahaya geri dönmem gerekiyordu. Bu yüzden Roma'da birlikte oynadığım Sergio Oliveira ile konuştum ve bana ortamın güzel ve ligin rekabetçi olduğunu söyledi. Sonra Roberto Mancini'yi aradım. O da iyi olacağını söyledi ve gitmemi tavsiye etti. Haklıydı." ifadelerini kullandı.

30 MİLYONLUK JUVENTUS İDDİASI

Zaniolo'nun geleceği için İtalyan basınında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Yıldız futbolcu İtalya'ya dönebilir.

İddialara göre genç İtalyan yıldızlara yönelmeyi hedefleyen Juventus'un gündeminde Zaniolo yer alıyor. İtalyan devinin yıldız futbolcu için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı da belirtilenler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Ancak Juventus transferde yalnız değil Milan'ın da Galatasaray'ın genç yıldızına ilgisi bulunuyor.

Yazarlar