Voleybol Zehra Güneş'ten yardım kampanyası! Depremzedelere çağrı

Zehra Güneş'ten yardım kampanyası! Depremzedelere çağrı

14.02.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası voleybol dünyası yardım kampanyasına koştu. Milli voleybolcu Zehra Güneş yaptığı çağrı ile depremzedelere ulaşmak istediğini duyurdu.

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem toplam 10 ilde yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş merkezli afetin ardından bölge halkı için yardım kampanyaları başladı. Eski Fenerbahçeli voleybolcu Kim Yeon-Koung, Zehra Güneş ve Ana Beatriz gibi isimler yardıma katıldı.

Haberin Devamı

16 VOLEYBOLCU HAYATINI KAYBETTİ
Adıyaman'da konakladıkları otel enkazında kalan Kuzey Kıbrıslı voleybol takımından kötü haber geldi. Türkiye Voleybol Federasyodnu (TVF), enkazda kalan 16 sporcunun yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Öte yandan TVF, depremde hayatını kaybeden Adıyaman Gençlerbirliği sporcularından Gamze Naz Cücük ve Emine Arslan ile Malatya BBSK oyuncularından Emincan Kocabaş için taziye mesajı yayımladı.

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

ZEHRA GÜNEŞ ÖN AYAK OLDU
Voleybol camiasının önemli isimleri depremzedeler için harekete geçti. Filenin Sultanları ve VakıfBank'ın önemli ismi Zehra Güneş yarım kampanyalarına ön ayak olan isimler arasında yer aldı. Instagram'da 2.4 milyon takipçisi bulunan Zehra paylaşımlarıyla depreme dikkat çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

'BİRKAÇ AİLENİN YILLIK KİRA MASRAFINI ÜSTLENİYORUM'
Son olarak milli yıldız depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılaşacağını duyurdu ve şu paylaşımda bulundu: "Depremzede ailelerimizden birkaçının yıllık kira masrafını üstlenmek istiyorum. Evlerin içini benimle birlikte tamamlamak isteyenler, lütfen benimle iletişim geçin."

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

BEATRIZ YARDIMLARI PAYLAŞTI
Kuzeyboru'nun Brezilyalı oyuncusu Ana Beatriz Correa ve Belaruslu oyuncusu Hanna Klimets, deprem mağdurları için yapılan yardım kampanyasına ve çalışmalara destek oldular. Beatriz yapılan yardımları böyle çekti.

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

Eczacıbaşı Topluluğu, depremler sonrasında bölgeye yaptıkları yardımlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan yardımlar arasında iş makineleri, hijyen ve sağlık ürünü, 150 bin kutu ilaç, barınma ve ısıtıma ihtiyaçları yer alırken topluluk bünyesinde bulunan profesyonel arama kurtarma ekipleri de bölgeye gönderildi.

Fenerbahçe Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem kulüp bünyesinde toplanan yardımlarla ilgili olarak "Hava şartları da çok kötü ne yazık ki. İnşallah en kısa sürede enkaz altında çıkarılabilirler. Hepimizin önceliği depremin yaralarını sarmak. Biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Kulübümüze de bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

KIM YEON-KOUNG'DAN 4 MİLYON TL YARDIM
Eski Fenerbahçeli voleybolcu Kim Yeon-Koung, yardım kampanyası başlattı. Başarılı voleybolcu, ülkesi Güney Kore'de Türkiye için bağış topladı. Güney Koreli voleybolcunun başlattığı yardım kampanyası, ülkede karşılık buldu. Şimdiye kadar tam 266.114.300 won toplandı. Bu para yaklaşık olarak 4 milyon TL yapıyor.

Haberin Devamı

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı

TUĞBA ŞENOĞLU'NUN TAKIMI BAĞIŞ TOPLUYOR
Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin’in formasını giydiği Japonya’nın Kurobe AquaFairies takımı, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bağış kampanyası başlattı. Öte yandan Şenoğlu, ülkemizdeki deprem felaketiyle alakalı konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.

Zehra Güneşten yardım kampanyası Depremzedelere çağrı