Basketbol Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu! Neden yazıyorsunuz

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu! Neden yazıyorsunuz

19.10.2022 - 18:21 | Son Güncellenme:

Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic, Sırp basınına açıklamalarda bulundu. Obradovic çıkan haberlere tepki gösterdi.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu Neden yazıyorsunuz

Fenerbahçe basketbol tarihinin en büyük efsaneleri arasında yer alan Zeljko Obradovic, Sırp basınına önemli açıklamalarda bulundu. Obradovic çıkan haberlere tepki gösterirken Fenerbahçe örneği verdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞADI

THY Euroleague ekiplerinden Partizan'ın Sırp koçu Zeljko Obradovic, Avrupa kariyerinde bir ilk yaşadı.

Uzun yıllar Fenerbahçe'yi de çalıştıran başarılı koç, Partizan ile Euroleague'e iyi bir başlangıç yapamadı ve ilk 3 maçından 3 mağlubiyetle ayrıldı. Obradovic, bu olumsuz seri ile birlikte 28 yıllık başantrenörlük kariyeri boyunca ilk kez bir Avrupa organizasyonuna 3'te 0 ile başlamış oldu.

Obradovic, daha önceki sezonlarında ilk 3 maçlarda 15 kez 3 galibiyet, 9 kez 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve 4 kez de 1 galibiyet 2 mağlubiyet almıştı.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu Neden yazıyorsunuz

FENERBAHÇE SÖZLERİ

Zeljko Obradovic, THY Euroleague öncesi Fenerbahçe hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. Tecrübeli başantrenör "Partizan, EuroLeague'de en tecrübesiz takımlardan biri. Bizim dışımızda Valencia ve Baskonia en deneyimsiz takımlar. Eğer genç ve tecrübesizsen parkeye çıkmalı ve her şeyini ortaya koymalısın. Fenerbahçe, Milan, Real Madrid, Anadolu Efes, Panathinaikos, Barcelona, Olympiakos gibi takımlar var, hepsinin tecrübesi var. Bizim avantajımız enerji ve istek olmalı" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

 

FENERBAHÇE'DE TARİHİ BAŞARILAR ELDE ETTİ

Zeljko Obradovic Fenerbahçe'de 7 senede 5 EuroLeague Final-Four'u, 3 EuroLeague Finali, 1 EuroLeague Şampiyonluğu, 4 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Sırp başantrenör kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu Neden yazıyorsunuz

FENERBAHÇE ÜZERİNDEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ: NEDEN YAZIYORSUNUZ!

Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic, EA7 Emporio Armani Milan'a kaybettiği maç sonrası Sırp basınında çıkan haberlere tepki gösterdi.

"Bu yaz gazetelerde kaç tane oyuncuyu Partizan'a yazdınız, sayamadım bile." diyerek sözlerine başlayan Obradovic, "Haberlerinizin tamamı bilim kurgu! Bu kadar ismi kim yazıyor, bilmiyorum. Bana gelip herhangi bir ismi sormadınız bile, neden yazıyorsunuz. Şu anda başka bir oyuncu transfer edecek bütçemiz yok. Elimdeki kadroyla çalışmaya devam edeceğim." dedi.

"FENERBAHÇE NE KADAR ÖDEYECEK GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Obradovic, "Bazıları 'Partizan Campazzo'yu istiyor' yazdı. Fenerbahçe ve Real Madrid'in Campazzo'ya ne kadar ödeyebileceğini gördünüz mü? Partizan bu paraları verebilir mi sanıyorsunuz! 'Partizan'ın parası var' yazıyorsunuz. Partizan, taraftarlarıyla birlikte güzel bir hikaye yazdı ve çok iyi sayıda bilet sattı. Bu şekilde bir bütçe oluşabildi." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Haberin Devamı

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu Neden yazıyorsunuz

2013-2020 arası Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sarı lacivertli kulübü 2017'de Avrupa'nın zirvesine çıkaran Zeljko Obradovic, bu sezon THY EuroLeague'de çıktığı ilk 3 maçın tamamını kaybederek kariyerinde kötü anlamda bir ilke imza attı.