Turkish Airlines Euroleague Zeljko Obradovic'ten Fenerbahçe'ye ziyaret: Burada olmak çok güzel bir duygu

Zeljko Obradovic'ten Fenerbahçe'ye ziyaret: Burada olmak çok güzel bir duygu

22.12.2022 - 09:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko ve Avrupa'nın efsane başantrenörleri arasında yer alan Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli kulübe ziyarette bulundu.

Zeljko Obradovicten Fenerbahçeye ziyaret: Burada olmak çok güzel bir duygu

Fenerbahçe'de 2013-2020 yılları arasında görev yapan Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko’nun 22 Aralık Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Partizan mücadelesi öncesinde Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti.

Fenerbahçe’de birlikte görev yaptıkları yardımcıları Vladimir Androic, Izquierdo Ibanez ve kondisyoner Predrag Zimonjic’in yanı sıra sarı-lacivertli ekibin eski basketbolcusu James Nunnally’nin de katıldığı ziyarette Obradovic ve ekibini, Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Beko Genel Direktörü Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Beko Kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Fenerbahçe Beko idari ofis çalışanları karşıladı.

Haberin Devamı

Zeljko Obradovic aynı zamanda ziyaret öncesinde, daha önce Panathinaikos’ta birlikte çalıştıkları Başantrenör Dimitris Itoudis’le de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Fenerbahçe TV’ye kısa bir açıklama yapan Zeljko Obradovic, “Burada olmak çok güzel bir duygu. Eski dostlarla bir aradayız. İnanılmaz güzel bir müze. Projenin bir parçası olan ve emek veren herkesin eline sağlık. Çok güzel bir şey yapılmış. Basketbol adına hiçbir yerde böyle müze görmedim. Fenerbahçe’nin tarihini gösteren muhteşem bir müze olmuş.” dedi.

Yazarlar