Galatasaray Zenit'ten Nicolo Zaniolo için transfer açıklaması!

Zenit'ten Nicolo Zaniolo için transfer açıklaması!

09.08.2023 - 15:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için Zenit'in devreye girdiği öne sürüldü. Zenit CEO'su Medvedev, Zaniolo transferine ilişkin Rus basınına açıklamalarda bulundu.

Zenitten Nicolo Zaniolo için transfer açıklaması

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun bu yaz sarı-kırmızılılardan ayrılacağı iddia ediliyor. İtalyan yıldızın sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor.

Haberin Devamı

Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit'in Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde bulunan serbest kalma bedeline yakın bir bedel önererek Galatasaray'ın kapısını çaldığı iddia edildi. Zenit ve Galatasaray arasında Zaniolo transferi için görüşmelere başlandığı öne sürüldü.

Zenit CEO'su Medvedev, Rus basınına Zaniolo transferi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

SAKATLIĞI SEBEBİYLE SLOVENYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Nicolo Zainolo'nun takımdan ayrılacağına yönelik haberler Zalgiris ile oynanacak rövanş maçı öncesinde alevlendi. Teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı sebebiyle Zaniolo'nun kadroda yer almadığını açıklamıştı.

Zaniolo'nun takımdan ayrılacağı söylentilerinin gündeme bomba gibi düştüğü dönemde İtalyan yıldız, NK Olimpija Ljubljana ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının kadrosunda da yer almadı.

Haberin Devamı

Zenitten Nicolo Zaniolo için transfer açıklaması

ZANIOLO İÇİN TRANSFER İDDİALARI

İngiliz basınında yer alan habere göre; Newcastle United, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için yeniden girişimlere başladı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Premier Lig ekibinin, Nicolo Zaniolo'nun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu vurgulandı.

24 yaşındaki on numaranın sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu aktarıldı. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 27 milyon euro. 24 yaşındaki oyuncu, İtalya Milli Takımı'nda 13 maça çıktı ve 2 gol sevinci yaşadı.

'ZENIT, ZANIOLO İÇİN RESMİ TEMASLARA BAŞLADI"

Galatasaray ve Süper Lig’in en değerli futbolcusu konumunda olan Nicolò Zaniolo’ya Rusya Premier Liga takımlarından Zenit talip oldu. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Zenit’in Nicolò Zaniolo ile ilgilendiği ve İtalyan oyuncu için resmi temaslara başladığı belirtildi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan dolayı Rus takımları Avrupa kupalarında yer alamıyor. Bundan dolayı Zaniolo’yu transfer etmeleri için çok iyi bir teklif sunmaları bekleniyor.

Zenitten Nicolo Zaniolo için transfer açıklaması

ZENIT CEPHESİNDEN ZANIOLO İÇİN İLK AÇIKLAMA

Zenit'in Zaniolo için resmi temaslara başladığı iddialarının ardından Zenit CEO'su Alexander Medvedev, RIA Novosti'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zenit St Petersburg Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Medvedev, RIA Novosti'ye yaptığı açıklamada Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için transfer görüşmelerine başladıkları yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Medvedev, "Zaniolo ile ilgili müzakerelerin başladığına dair bilgiler sahte" dedi.