İtalya Serie A Zlatan Ibrahimovic'ten olay hareket! Takım arkadaşını camdan salladı

Zlatan Ibrahimovic'ten olay hareket! Takım arkadaşını camdan salladı

22.10.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

İtalyan devi Milan'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, takım arkadaşlarına yaptığı skandal hareketlerle yeniden gündeme geldi. İsveçli yıldızın eski takım arkadaşı Adrian Mutu çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Ibrahimovic'in Saelemaekers'a yönelik hareketleri kameralara yakalandı.

Zlatan Ibrahimovicten olay hareket Takım arkadaşını camdan salladı

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Milan'ın yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic, takım arkadaşlarına yaptığı skandal hareketlerle yeniden İtalyan basınının gündemine geldi.

Haberin Devamı

41 yaşındaki yıldızın eski takım arkadaşı Adrian Mutu da Ibrahimovic hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN

Milan'ın 2021/22 sezonunda İtalya Serie A'da 11 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan ve 27 maçta 8 gol, 3 asistlik performans gösteren Ibrahimovic, sol diz ön çapraz bağlarından sakatlanmıştı.

Zlatan Ibrahimovicten olay hareket Takım arkadaşını camdan salladı

SÖZLEŞME UZATTI

Şampiyonluğun ardından Milan, sözleşmesi sona eren Zlatan Ibrahimovic'in sakatlığı bulunmasına rağmen sözleşmesini 1 yıl uzamıştı. Milano ekibinin resmi siteden yaptığı açıklamada, “Milan, Zlatan Ibrahimovic ile 30 Haziran 2023’e kadar yeni sözleşme imzalamaktan mutluluk duyar. İsveçli forvet 11 numaralı formayı giymeye devam edecek” ifadelerine yer almıştı.

Haberin Devamı

MUTU'DAN OLAY SÖZLER

Football Italia'da yer alan habere göre Zlatan Ibrahimovic ile Juventus'ta birlikte forma giyen Adrian Mutu eski takım arkadaşı hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İsveçli yıldızın zamanında Manuele Blasi'yi camdan dışarı sarkıtarak gözyaşları içerisinde bıraktığını şu sözlerle dile getirdi: "Zlatan odamızın kapısını açmamı söyledi. Dışarı baktım, ikinci kattaydık. Zlatan, Blasi'yi yakaladı ve camdan dışarı sarkıttı. Onu sadece ayaklarının üstünden tuttu ve 'Yorum yapacak başka bir şey var mı?' dedi. Blasi bağırıyordu, Zlatan'ı tuttum. İçeri geri aldığında anında gözyaşlarına boğuldu ve 'Sizin kafanız sağlıklı değil, bu nasıl bir eşek şakası?' dedi."

Zlatan Ibrahimovicten olay hareket Takım arkadaşını camdan salladı

KAMERALARA YAKALANDI

Mutu'nun açıklamasının yanı sıra Ibrahimovic başka bir olayla daha gündeme gelmeyi başardı. İtalyan basınına yansıyan görüntülerde Zlatan Ibrahimovic, takımının Juventus ile oynadığı karşılaşmada adeta yerinde duramadı. Mücadeleyi sakatlığı nedeniyle tribünden takip etmek zorunda kalan İsveçli yıldızın takım arkadaşına yaptığı hareketler kameralara yakalandı.

SAÇINI ÇEKTİ, TEKME ATTI

Maçta yaşanan ataklarda oldukça heyecanlanan Ibrahimovic, ön tarafında oturan takım arkadaşı Alexis Saelemaekers'ın saçını çekerken, koltuğa da tekme attı. Yıldız golcünün bu hareketleri İtalyan futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Yazarlar