Futbol 2024 ZTK MAÇ TAKVİMİ: ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final maçları tek mi, çift mi?

2024 ZTK MAÇ TAKVİMİ: ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final maçları tek mi, çift mi?

16.02.2024 - 08:56 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmaları gerçekleşti ve kura çekimi ardından çeyrek final ile yarı final eşleşmeleri de yapıldı. Taraftarlar ise ZTK çeyrek final ve yarı final maçlarının tek mi, çift mi olduğunu sorguluyor. Ziraat Türkiye Kupası maçları ne zaman?

2024 ZTK MAÇ TAKVİMİ: ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ne zaman Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final maçları tek mi, çift mi

ZTK çeyrek final eşleşmeleri ardından gözler maç tarihlerinde! Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarında sekiz takım mücadele edecek. Çeyrek final maçları tek maç mı, çift maç mı olacak. İşte, ZTK çeyrek ve yarı final maç detayları...

Haberin Devamı

ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Çeyrek final maçları 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Trabzonspor - Başakşehir 

Beşiktaş - Konyaspor

MKE Ankaragücü - Fenerbahçe 

Galatasaray - Fatih Karagümrük 

ZTK ÇEYREK VE YARI FİNAL MAÇLARI TEK Mİ, ÇİFT Mİ?

ZTK çeyrek final maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Yarı final müsabakaları ise 2 ayaklı eleme usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarının tarihleri daha sonra açıklanacak.