Dünya Son dakika: ABD'de gece kulübünde silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika: ABD'de gece kulübünde silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

26.03.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre Cincinnati kentindeki bir gece kulübüne girerek ateş açan saldırgan, en az bir can kaybına ve 14 kişinin de yaralanmasına yol açtı. Peş peşe ateşlenen kurşunlarla alt üst olan mekanda dehşet verici sahneler dakikalarca sürdü, gece kulübüne eğlenmeye gelen yüzlerce kişi birbirini ezerek dışarı çıkmaya çalıştı. Polis yetkilileri olayın bir terör saldırısı olmadığını açıkladı. CNN'ne konuşan polis şefi yardımcısı, yaralılardan çoğunun hayati riski bulunduğunu söyledi. Polis görgü tanıklarıyla konuşuyor, silahlı saldırganın kaçtığı bildiriliyor.

Son dakika: ABDde gece kulübünde silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Ohio eyaletinde yüzlerce kişinin eğlendiği bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Cincinnati kentinde bulunan Cameo isimli gece kulübüne gelen saldırgan, içeriye girerek ateş açtı. Saldırıyı uluslararası haber ajansları dünyaya son dakika koduyla duyurdu.

Haberin Devamı

Peş peşe ateşlenen kurşunlarla alt üst olan mekanda dehşet verici sahneler dakikalarca sürdü, gece kulübüne eğlenmeye gelenler birbirlerini ezerek dışarı çıkmaya çalıştı.

Yaralıların durumu ağır

Polis yetkilileri, en az 1 kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını bildiriyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, kurban yakınlarının haberi alır almaz hastane önüne koştuğu görülüyor.

CNN'ne konuşan polis şefi yardımcısı Paul Neudigate, yaralılardan çoğunun hayati riski bulunduğunu söyledi. Neudigate, "Dehşet verici bir durumun ortasındaydık. Bizim için çok uzun bir gece olacak" dedi.

Elinde silahla kaçan saldırgan polis tarafından aranıyor. Yerel basın, polisin görgü tanıklarıyla konuştuğunu bildiriyor.

Haberin Devamı

Programın adı: Yetişkin ve seksi gece

Söz konusu gece kulübü, şehrin doğu tarafındaki Kellogg Caddesi'nde bulunuyor. Gece kulübünün Facebook sayfasında Cumartesi gecesi programı 'yetişkin ve seksi gece' olarak tanımlanıyordu ve 21 yaş sınırı vardı.

Orlando saldırısını hatırlattı

Miami eyaletinde gecen yıl eşcinsellerin gittiği bir gece kulübünde düzenlenen saldırıda 50 kişi yaşamını yitirmişti. Orlando şehrindeki gece kulübüne girip içeridekilere dakikalarca kurşun sıkan saldırgan, ABD tarihinin en ölümcül saldırısına neden olmuştu.