Gündem Son dakika: Azeri işadamını ofisinde vuran şüpheli yakalandı! Yanında...

Son dakika: Azeri işadamını ofisinde vuran şüpheli yakalandı! Yanında...

19.09.2018 - 21:53 | Son Güncellenme:

İstanbul Bakırköy'de bu akşam bir işyerinde çıkan tartışma cinayetle bitti.İş ortağı oldukları ve uzun bir süreden beri Türkiye'de yaşadıkları öğrenilen Azeri uyruklu İtimat İsmailov isimli işadamı ortağı ve kendisi gibi Azeri uyruklu olan Gözel Demirov tarafından silahla vurularak öldürüldü. İş adamını silahla yaraladıktan sonra kaçtığı belirlenen şüpheli yakalandı.

Son dakika: Azeri işadamını ofisinde vuran şüpheli yakalandı Yanında...

Florya’da bir şirket ofisinde yaşan olay bu akşam saat 21.00 civarında yaşandı. İnşaat ve organizasyon işi yaptıkları öğrenilen ve aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu tespit edilen ortaklar kendi aralarında tartışırken bir anda kavga çıktı.

Kavganın büyümesi sonrası silahını çeken Demirov ortağına 3 el ateş etti.Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan iş adamı silah sesine koşan çevredekiker tarafından çağrılan polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren ve saldırı sonrası olay yerinden yaya olarak kaçtığı belirlenen Gözel Damirov, yakalandı.

İş adamı İtimat İsmailov'u vurduğu iddia edilen Gözel Damirov’un ise Azerbaycan’da bir dönem emniyet müdürlüğü yaptığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA YAKALANDI

Son dakika: Azeri işadamını ofisinde vuran şüpheli yakalandı Yanında...

Azeri eski polis şefi, emekli albay ve işadamı Gözal Damirov

Damirov, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla cinayetten kısa süre sonra saat 01.00 sıralarında Beşiktaş’ta yakalandı. Saldırıda kullandığı silahın da ele geçirildiği belirtilen zanlının sorgulamaya alındığı öğrenildi.

Son dakika: Azeri işadamını ofisinde vuran şüpheli yakalandı Yanında...
Saldırganla birlikte gözaltına alınan ikinci kişi

DİĞERİ DE İŞADAMI

Emekli albay olan Gözal Damirov’un 1990'lı yılların başında Azerbaycan’da İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu, Bakü'de bir buzdolabı fabrikasının yöneticisi olduğu belirtildi. Damirov'un Azerbaycan ve Türkiye'de yatırımları olduğu bildirildi.

ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Öte yandan İsmayilov'un cenazesi gece saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Bakırköy'de akşam saatlerinde ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybeden Azeri iş adamı Etimad İsmayilov'un cenazesi saat 03.00 sıralarında hastanenin morgundan alınarak Yenibosna'daki Adli Tıp morguna götürüldü.