Gündem Son dakika... Malatya'da korkutan deprem!

Son dakika... Malatya'da korkutan deprem!

25.03.2019 - 14:38 | Son Güncellenme:

AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre,  saat 14.29'da merkez üssü Malatya Arguvan olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika... Malatyada korkutan deprem

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 14.29'da, merkezi Arguvan olan 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Haberin Devamı

Yerin 7.01 kilometre derinliğinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilerek paniğe neden olan depremin hasara yol açıp açmadığı araştırılıyor.

KAYMAKAM ŞAHİN: HERHANGİ BİR SIKINTI YOK

Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, 4,5 büyüklüğündeki depremin ilçede herhangi bir hasara yol açmadığını söyledi. Depremin Arguvan-Hekimhan sınırında olduğunu belirten Kaymakam Şahin, "Şu an ilgili ekiplerle bölgedeki köylerle irtibata geçtik ve herhangi bir sıkıntı yok. İlçemizde herhangi bir sıkıntı, yıkılan ve hasar gören binamız yok. Deprem tam sınırda olduğu için Hekimhan ilçesindeki durumla ilgili bilgimiz yok ama Arguvan'da herhangi bir sorun gözükmüyor" diye konuştu.