Gündem Son dakika: Üniversitenin servisinde patlama! Yaralı öğrenciler var...

Son dakika: Üniversitenin servisinde patlama! Yaralı öğrenciler var...

26.04.2017 - 15:02 | Son Güncellenme:

Pendik'te, özel bir üniversitenin servis aracında  henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamada 7 öğrenci yaralandı. Servis aracındaki patlamayla ilgili bir şüphelinin arandığı belirtildi.

Son dakika: Üniversitenin servisinde patlama Yaralı öğrenciler var...

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Sabiha Gökçen bağlantısı Aydınlı mevkisinde, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan minibüste henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bariyerlerin kenarında durabildi. Araçtaki 7 öğrencinin yaralandığı patlama sonrasında olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Servis aracındaki patlamayla ilgili bir şüphelinin arandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, seyir halindeki minibüste meydana gelen patlama sonrasında araçta hasar oluştuğunu ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade etti. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, trafik akışını kontrollü olarak sağlıyor.

PATLAMADA ÇANTA ŞÜPHESİ

Öte yandan servis minibüsünde meydana gelen patlamaya, araca bırakılan bir çantanın sebep olduğu iddia edildi. Polis, öğrenci görünümlü bir kişinin, servis aracına bir çanta bıraktığını belirledi. Şüphelinin araçtan indiğini ancak çantayı bıraktığını belirleyen polis, patlamaya bu çantanın sebep olduğu ihtimaline karşı incelemelerini sürdürüyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Pendik TEM bağlantı yolunda saat 15.00 sularında bir üniversiteye ait servis aracında yaşanan ve 7 öğrencinin yaralandığı patlamanın ardından polisin yaptığı inceleme sona erdi. İncelemenin sona ermesinin ardından minibüs olay yerinden kaldırılırken toplanan deliller emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı