Cadde Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı şok eden ismi açıkladı...

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı şok eden ismi açıkladı...

24.06.2018 - 22:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı ada konseyinde bombayı patlattı. 7 yarışmacının kaldığı Survivor'da büyük finalin yapılacağı Kıbrıs'a gidecek yarışmacı sayısı belli oldu. Survivor'da elenen isim açıkladı. Eleme potasında yer alan, Turabi, Hakan, Anıl ve Damla'dan elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı. İşte Survivor'da Kıbrıs finallerinden önce elenen son isim...

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalı şok eden ismi açıkladı...

Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara size bir sürprizim var diyerek yaptığı açıklamada, 'Bu sezonun son sürprizini açıklıyorum. Şu an da Dominik'teki son konseydesiniz. 6 yarışmacı birden Kıbrıs'taki finallerde olacaksınız.' dedi.

Haberin Devamı

KIBRIS FİNALLERİ SİSTEMİ

Acun Ilıcalı Kıbrıs finallerinin sistemlerini de açıkladı:

Yarın ve diğer gün yarı final oyunları oynanacak ve sonunda yarı finale 2 kişi çıkacak. Geri kalan 4 kişi Kıbrıs'ta oylanacak oradan da 2 kişi yarı finale çıkacak. Yarı finaldeki 4 kişi tekrar oylanacak ve finale 2 isim çıkacak.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da elenen isim belli oldu. Eleme potasında yer alan, Turabi, Hakan, Anıl ve Damla'dan elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da Kıbrıs finallerinden önce elenen son isim Hakan oldu.

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalı şok eden ismi açıkladı...

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

Acun Ilıcalı: Bir eleme konseyinde birlikteyiz. Dört aday var. Karşımdaki 7 yarışmacının 4’ü aday. Survivor’daki son sürprizi açıklamam gerek. Dominik’te yaşadığınız son sürpriz olacak. Şuanda Dominik’teki son konseydesiniz. Bu da şu demek. 6 yarışmacı birden Kıbrıs’taki büyük finalde olacaksınız. Bu akşam son eleme olacak. Kalan 6 yarışmacı KKTC’deki büyük finalde yer alacak. Bunun sebebini elemeden hemen sonra açıklayacağım. Ama bundan sonra ne olacağını anlatabilirim.

Haberin Devamı

6 yarışmacı var. Yarı final oyunları yarın ve öbür gün olacak. İki yarışmacımız direk yarı finale çıkacak. Bunlar kim olacak önce birinci oyun daha sonra ikinci oyun. Bu iki isim yarı finale çıkacak. Kalan 4 yarışmacının ikisi ilk oylamada elenecek. Kalan 2 yarışmacı yarı finale çıkacak. Kalan 4 yarışmacı SMS’e çıkacak 2’si yarı finalde olacak.

Acun: Neden 6 kişi gidiyorsunuz? Sebebi Turabi’nin sakatlığı. Finale giden yolda bir yarışmacı sakat olursa başka bir yarışmacıya haksızlık olmasını istemiyoruz. O yüzden sayıyı 6’ya çıkardık. Hangi taraftan bakarsanız dezavantaj söz konusu değil. 6 isimler gidiyoruz Kıbrıs’a. İki isim çarşamba günü elenecek. Geri kalan ikisi Perşembe akşamı elenecek. Cuma akşamı büyük final var.

Hakan: Çok güzel bir sistem. Geri kalanlar için gerçekten güzel bir avantaj. Burada herkes Kıbrıs’ı hak etti.

Hilmi Cem: Hakkaniyetli bir sistem. Ama iki tane çok önemli iki oyun var. Şampiyon olmak isteyenler için büyük bir velinimet.

Haberin Devamı

Damla: Mükemmel bir sistem, çok sevindim. Herkes çok mücadele verdi. En çok üzülen şimdi elenen olacaktır. Umarım kalırım. Kıbrıs’a gitmeyi çok istiyorum.

Anıl: Veda eden için çok zor olacak. Bu zamana kadar geldim. Tek Gönüllü yarışmacı kaldım. Bir kere potaya girdim umarım bunu da atlatırım.

Nagihan: Büyük bir sürpriz. Çok heyecanlıyım.

Adem: Yine güzel bir sürprizle geldiniz.

Acun: Hayatımda ilk defa favorisi olmayan bir Survivor yaşıyoruz. O kadar değerli yarışmacılar varki hepinize saygı duyuyorum. Şimdi sıra performans ödüllerine geldi. Ödül, köfte dürüm ve ayran. Erkeklerde; Hilmi Cem. Kadınlarda; Damla.

Sıra geldi kim veda edecek? Adaya veda eden isim; HAKAN

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalı şok eden ismi açıkladı...

Hakan: Çok iyi bir sezon geçirdim. Çok iyi arkadaşlar tanıdım. Cumali diye bir kardeş tanıdım. Yağmur, Funda, Nagihan diye kızkardeş kazandım. Hayatımın en büyük sürprizini aldım. Kızım olacağını öğrendim. Bir kadına aşık geldim. İki kadına aşık gidiyorum. Buraya büyük hayalerle geldim ama dışarıdaki hayallerim daha büyük.

Haberin Devamı