Cadde Son dakika... Survivor'da Türkiye ödülünü kim kazandı?

Son dakika... Survivor'da Türkiye ödülünü kim kazandı?

26.05.2018 - 00:13 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de Türkiye ödülünün sahibi belli oluyor. İşte Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan Türkiye ödülünün sahibi...

Son dakika... Survivorda Türkiye ödülünü kim kazandı

Survivor'da bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir ödül oyunu heyecanı yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta Türkiye'ye seyahat ödülünü kazanmak için mücadele verdiler. Oyun alanında oldukça zorlu bir parkur yer aldı. Peki, Survivor'da Türkiye ödülünü kim kazandı? İşte büyük ödülü kazanan takım.

Haberin Devamı

Son dakika... Survivorda Türkiye ödülünü kim kazandı

Survivor’ın en büyük ödülünü kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. 25 Mayıs Cuma günü oynan Türkiye ödülünün galibi ikinci kez Gönüllüler takımı oldu. Böylece Gönüllüler Türkiye’ye gitmeye hak kazandı.

Survivor’ın 25 Mayıs günü yayınlanan son bölümünde iki takım tavuk şiş ve bulgur ödüllü oyununda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ünlüler takımı 10-0 gibi net bir skorla kazandı.

Günün ikinci mücadelesinde Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki Türkiye ödülünün ikinci etabı ise kıran kıran geçti. Survivor’ın en büyük ödülünü 8-10 Gönüllüler takımı kazandı.

BÜYÜK ÖDÜLÜN İLK ETABINI KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ödül iki etaptan oluştu. Oyunun ilk etabı bu akşam oynandı. İki takımda ödülün ilk etabını kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu. Kıyasıya süren mücadelenin kazananı 10-7'lik skorla gönüllüler oldu ve gönüllüler avantajı sağladı.

Haberin Devamı

Son dakika... Survivorda Türkiye ödülünü kim kazandı

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta iki takım yarışmacıları arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bu ödülün ayrıntılarını açıklanmıştı ve yarışmacılar çılgına dönmüştü. Ödülü kazanan takım Türkiye'ye gidip ailesiyle görüşme fırsatı yakalayacaktı. İstedikleri her şeyi yapabilecek olan yarışmacılar ödülü kazanmak için son ana kadar mücadele verdiler. Fakat gülen taraf gönüllüler takımı oldu ve gönüllüler takımı Survivor'ın bu yılki en büyük ödülünü kazandılar.

Yazarlar