Gündem Son dakika... Türk savaş uçakları Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarını vurdu!

Son dakika... Türk savaş uçakları Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarını vurdu!

29.04.2017 - 12:50 | Son Güncellenme:

Genelkurmay, Irak'ın kuzeyindeki Sinat Haftanin ile Adıyaman kırsalındaki PKK'lıların bombardımana tutulduğunu ve 14 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Son dakika... Türk savaş uçakları Irakın kuzeyindeki PKK kamplarını vurdu

Türk savaş uçakları, Irak topraklarındaki PKK'lılar ile Adıyaman kırsalındaki terör hedeflerine hava saldırısı düzenledi.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sabah 07.10-07.22 saatleri arasında Adıyaman kırsalında, 08.31-09.27 saatleri arasında ise Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesine hava harekatı yapıldığını duyurdu.

Açıklamaya göre, Sinat-Haftanin bölgesinde altı, Adıyaman kırsalında ise sekiz terörist öldürüldü. Öldürülen teröristler, eyleme hazırlanıyordu.

Doğan Haber ajansı, sabah erken saatlerinde alınan istihbari bilgilerle merkeze bağlı Çamyurdu ile Yazıbaşı Köyü yakınlarındaki PKK'lıların vurulduğunu bildiriyor. Ajansa göre, insansız hava araçlarıyla alınan görüntüler sonucunda savaş uçakları havalandı ve bulundukları bölge yok edildi.

TSK ayrıca, Tunceli Hozat'taki terör operasyonunda 10 PKK'lının daha öldürüldüğünü ve etkisiz hale getirilen terörist sayısının 20'ye çıktığını açıkladı.

Haberin Devamı