Gündem Söz 26. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Söz 26. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

11.12.2017 - 09:29 | Son Güncellenme:

Söz 25. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Tim büyük bir tehlikenin içerisine sürüklenir. Yavuz içine düştüğü durumdan nasıl sıyrılacak? Söz 26. bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor..

Söz 26. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

STAR TV'nin fenomen dizisi Söz 25. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının heyecanla takip edilen dizisinde Tim hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kaldı...

SÖZ 26. BÖLÜM FRAGMANI

STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz'ün 26. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SÖZ 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...

Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.

Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 11 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00