Gündem Söz son bölümde o sahne çok konuşuldu! 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz son bölümde o sahne çok konuşuldu! 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.09.2018 - 07:18 | Son Güncellenme:

Söz dizisi dün akşam 52. bölümü ile ekrana geldi. Nefes kesen bölüme düğündeki zeybek sahnesi damga vurdu. Tam o esnada Yavuz tehlikenin ortasına atıldı. Söz yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz son bölümde o sahne çok konuşuldu 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Söz bu sezon da hızlı başladı. Dün akşam 52. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Söz dizisinde Yavuz, Tim için hayatını tehlikeye attı.

Haberin Devamı

SÖZ 53. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Söz dizisi yeni bölümü ile 1 Ekim Pazartesi akşamı STAR TV'de ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak.

SÖZ DİZİSİ 52. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır.

Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.

Haberin Devamı

Tim, listedeki istihbaratçıların hayatını kurtarmak için görevlendirilir. Liste ortaya çıkmadan yapılacak bir operasyonla istihbaratçıların hayatını kurtaracaklardır. Fakat Dragan, çoktan isimleri vermiştir. Tim operasyonun başarılı olması için zamanla yarışmak zorundadır.

Su ve Çaylak’ın düğünü için toplanan Tim, düğünde büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ama asıl sürpriz Yavuz’un düğüne geldiği andır. Çünkü düğünde herkesi bekleyen başka bir tehlike daha vardır.

SÖZ ZEYBEK SAHNESİ