Gündem Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

11.09.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Söz dizisi Pazartesi akşamı sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Söz dizisi sezon finalinde Çolak'ı ele geçiren Yavuz üsteğmen girdikleri çatışma sırasında Çolak'ı elinden kaçırdı. İHA'ların kontrolünü eline geçiren Çolak Erbil'deki askeri üsse sığındı. Kıyamet senaryosunu gerçekleştirmek isteyen Çolak'a yine Yavuz üsteğmen engel oldu. Peki Söz dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Söz, yeni sezon 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç ve Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisi yeni sezona fırtına gibi bir bölüm ile giriş yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Söz dizisi yeni sezon 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi 18 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

SÖZ DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, hayatının en kritik kararını vermek üzere!

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır.

SÖZ DİZİSİ 13. BÖLÜM YENİ SEZON FRAGMANI

Burda da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır.