Gündem Söz 48. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı!

Söz 48. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı!

21.05.2018 - 09:43 | Son Güncellenme:

Söz 47. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. STAR TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Söz yeni bölümde Tim, zamanla yarışarak izleyenleri ekrana kilitledi. İşte Söz 48. yeni bölüm ilk fragmanı...

Söz 48. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Söz yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. İşte Söz 48. yeni bölüm ilk fragmanı...

Haberin Devamı

SÖZ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır.

Bu tuzaklardan kurtulup Derman ve Ataşe’ye ulaşmak için Tim kimi zaman hayatlarını riske atsa da asla vazgeçmeyeceklerdir.

Derman büyük terör eylemi için hazırladığı bir gemiyi Türkiye sınırlarına yaklaşması için harekete geçirir. Geminin sınırlarımıza yaklaşması halinde büyük bir felaket ülkemizi beklemektedir. Tim artık zamanla yarışmaktadır.

Tim Asmalar’da canı pahasına mücadele ederken Bahar, Nazlı, Güler ve Su hiç beklemedikleri bir anda tehlikenin içine düşerler. Onlar için de geri sayım başlamıştır.

Haberin Devamı

SÖZ 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar