Adana Sözlü: Saimbeyli'nin Kirazı, Sütü Daha Çok Kazandıracak

Sözlü: Saimbeyli'nin Kirazı, Sütü Daha Çok Kazandıracak

22.03.2019 - 13:06 | Son Güncellenme:

Sözlü: Saimbeyli’nin kirazı, sütü daha çok kazandıracak

Sözlü: Saimbeylinin Kirazı, Sütü Daha Çok Kazandıracak

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, kirazıyla ünlü Saimbeyli’de yöre halkının daha çok kazanması için soğuk havalı depolama ve paketleme tesisi kuracaklarını, hayvancılığı geliştirmek için süt işleme tesisini faaliyete geçireceklerini müjdeledi. Başkan Sözlü, “Yeni kuracağımız tesislerle Saimbeyli’nin kirazı, sütü daha çok kazandıracak. İnsanlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim kampanyasını Saimbeyli ve Feke ilçelerinde sürdürdü. Adana Milletvekilleri MHP’li Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy ile AK Parti’li Tamer Dağlı, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte binlerce vatandaşların huzuruna çıkan Başkan Hüseyin Sözlü, kendisiyle birlikte 15 ilçedeki tüm Cumhur İttifakı belediye başkan adayları ile belediye meclis üyesi adaylarına destek istedi.
5 yılda Saimbeyli’ye 102 kilometre içme suyu hattı, 218 kilometre yol, 5 köprü ve modern mezbahane kazanrdıran, kırsal kalkınma hizmetleriyle çığır açan Başkan Hüseyin Sözlü, vatanını yürekten seven, al bayrağına gönülden bağlı, çalışkan, üretken insanların diyarı Toroslar’da yeni dönemdeki müjdelerini sıraladı.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, kirazıyla ünlü Saimbeyli’de bu meyvenin yöre halkına daha yüksek kazanç getirmesi için soğuk havalı depolama ve paketleme tesisi kuracaklarını, hayvancılığı geliştirmek için süt işleme tesisini faaliyete geçireceklerini duyurdu.
Konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez” sözünü anımsatan Başkan Sözlü, Saimbeyli halkının bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak yapanlarla 31 Mart’ta çok güçlü bir tokat vuracağından emin olduğunu ifade etti.
Başkan Hüseyin Sözlü, daha sonra Feke ilçesine gidip, Feke Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Sel ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı, buradaki hemşehrilerinden de destek istedi.

FOTOĞRAFLI