Cadde Suadiye’nin hayali gerçekleşti

Suadiye’nin hayali gerçekleşti

23.11.2017 - 10:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yılın en iyi çıkış yapan şarkıcısı ödüllerinin sahibi olan Suadiye, "Tek hayalim bir Sezen Aksu şarkısı söylemek" açıklamasını yapmıştı. Suadiye, çok istediği Sezen parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi.

Suadiye’nin hayali gerçekleşti

2016 yılının başlarında çıkardığı 'Cesaretim Yok' parçası ile 'En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı' kategorisinde ödüller alan, ardından müzikseverlere sunulan 'Aşkça' şarkısıyla çıkışını sürdüren Suadiye, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın yapacağı yeni şarkısı için stüdyoya girdi.

Haberin Devamı

Suadiye’nin yeni parçası, genç şarkıcının "Tek hayalim onun bir şarkısını seslendirmek” dediği Sezen Aksu’nun imzasını taşıyor.

Artık sahneye çıkmayacağını ve gençler için üretim yapacağını belirten Sezen Aksu, Suadiye'ye bir şarkı verdi. Suadiye, kendisine çok eğlenceli bir aşk şarkısı veren usta sanatçı için "Benim için son dakika sürprizi oldu. Sezen Aksu ile tanıştığım an ağlamaktan konuşamadım. Bana verdiği öğütler asla kulağımdan gitmeyecek. Yeni şarkımı çıkarmak için sabırsızlanıyorum" dedi.