Cadde Süheyl Uygur'dan 'Şahane Pazar' açıklaması

Süheyl Uygur'dan 'Şahane Pazar' açıklaması

13.12.2017 - 17:03 | Son Güncellenme:

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Süheyl Uygur, önceki gün Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Süheyl Uygurdan Şahane Pazar açıklaması

Banu Noyan organizasyonuyla yapılan etkinlikle Süheyl Uygur, Afyon ve çevre illerden gelenler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Haberin Devamı

Usta sanatçı, uzun yıllar ekranlarda büyük ilgi gören şahane yarışmalarını, bu kez Park Afyon misafirleriyle birlikte gerçekleştirdi. 'Süheyl Uygur ile Şahane Cumartesi' etkinliğine katılım oldukça yoğundu. Katılımcılar balon, bodyguard, basketbol gibi yarışmalarla hem eğlenip hem de sürpriz hediyeler kazandılar. Finalde ise tüm çocuklar sahneye davet edildi. Çocuklar Süheyl Uygur ile dans edip selfie çektirdi. Süheyl Uygur, keyifli geçen yarışmaların ardından esprileriyle herkesi güldürdü.

Kahkaha tufanı yaşanan etkinlik sonunda usta sanatçı, Afyon'a tekrar gelme sözü verdi.

"HEVESİMİZ YOK"

"Şahane Pazar yeniden yayınlanacak mı?" sorusuna Süheyl Uygur, "Bu soruyla çok karşılaşıyoruz ama son birkaç senedir Behzat'la birlikte televizyonlarda program yapma hevesimiz yok. Deneyenler oldu ama 'Şahane Pazar'ın yerini tutmadı. Biz bu işi zirvede bıraktık" cevabını verdi.

Haberin Devamı

GENÇLERE TAVSİYELER

Usta sanatçı, "Gençler tiyatroya daha çok vakit ayırmalı. Aileler, çocuklarını tiyatroya yönlendirmeli. Televizyon kalıcı bir iş değil. Diziniz, programınız tutmayabilir ama tiyatro öyle değil. Bu işi gerçekten severek isteyerek yapan herkese tiyatroyu tavsiye ederim. Oyunculuk için asıl arena sahnedir. Gençlerin tiyatrodan geçmeleri lazım" diyerek, gençlere tavsiyede bulundu.

Süheyl Uygurdan Şahane Pazar açıklaması