Ankara Süper Lig'de Şampiyon Galatasaray

Süper Lig'de Şampiyon Galatasaray

19.05.2018 - 22:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak: "Gönül verdiğim kulübüme Allah'ıma şükürler olsun 5 kez geldim 5 kez şampiyon oldum, çok mutluyum" "Ben Florya'nın havasının bozulmamasını istiyorum. Bugün o ruhu gördünüz. Devre arasında hocanın konuşması futbolcuları motive etmesi inanın o sırada tüylerim diken diken oldu. Ağlamaklı oldum"

Süper Ligde Şampiyon Galatasaray

İZMİR (AA) - Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, "Gönül verdiğim kulübüme Allah'ıma şükürler olsun 5 kez geldim 5 kez şampiyon oldum, çok mutluyum. Ben Florya'nın havasının bozulmamasını istiyorum. Bugün o ruhu gördünüz. Devre arasında hocanın konuşması futbolcuları motive etmesi inanın o sırada tüylerim diken diken oldu." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladığı maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, kritik bir maç oynadıklarını ve kazanarak şampiyonluğa uzandıklarını söyledi.

Albayrak, İzmir'de tam orucunu açacağı sırada hakem Cüneyt Çakır'ın penaltı kararını verdiğini belirterek, "Kurban olduğum Allah'ım tam ezan okundu orucumu açmak için suyumu içiyordum, o sırada penaltı oldu. Fatih hoca ile beraber Galatasaray'da değişik bir hava oluştu." diye konuştu.

Yönetim olarak göreve geldiklerinde oyuncuları şampiyon olacaklarına inandırdıklarını dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

"Gönül verdiğim kulübüme Allah'ıma şükürler olsun 5 kez geldim 5 kez şampiyon oldum, çok mutluyum. Ben Florya'nın havasının bozulmamasını istiyorum. Bugün o ruhu gördünüz. Devre arasında hocanın konuşması futbolcuları motive etmesi inanın o sırada tüylerim diken diken oldu. Ağlamaklı oldum. Soyunma odasındakiler orada kalır. Ama hakikaten hocanın söylediklerini sahaya yansıttık, hocanın söylediği her şey tuttu ve şampiyon olduk."

Haberin Devamı

Albayrak, Galatasaray'ın şampiyonluğu çok fazla şans verilmediğini, ancak bunu başardıklarına dikkati çekerek, başta taraftar olmak üzere teknik ekibe, oyunculara ve camiaya teşekkür etti ve taraftarları yarın Türk Telekom Stadı'nda yapılacak kupa törenine davet etti.