Gündem Suriyeli çocuğa metroda dayak

Suriyeli çocuğa metroda dayak

03.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, para istediği kişi tarafından metroda feci şekilde dövüldü. Güvenlik ise yardım etmek yerine çocuğu döverek dışarı çıkarmaya çalıştı

Suriyeli çocuğa  metroda dayak

İzmir’de 21 Temmuz’da yemek yiyen müşterilerin masalarına giderek mendil satmaya çalıştığı için esnaf tarafından dövülen Suriyeli çocuğun ardından benzer bir olay Ankara’da yaşandı. İddiaya göre akşam 3 Suriyeli çocuk, Kızılay Metrosu’nun Karanfil Sokak girişinde bir kişiden para istedi. Yanında kız arkadaşı olan kişi Suriyeli çocuklara saldırmaya başladı.

Haberin Devamı

Kimse engel olamadı

Bu sırada oradan geçen bir vatandaş olayı cep telefonu ile görüntüledi. Oradan geçen vatandaşların ve çevre esnafının önünde Suriyeli çocuğu döven kişiye uzun süre kimsenin tepki göstermemesi dikkati çekti. Bir süre sonra bazı vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalışsa da saldırganı sakinleştiremedi. Yüzü kanlar içinde kalan çocuğa bazı vatandaşlar mendil verdi.

Olayı güvenlik kamerasından görerek gelen özel güvenlik görevlisi ise yardım etmek yerine dayak yiyen Suriyeli çocuğu metrodan çıkarmaya çalıştı. Çocuğun direnmesi üzerine güvenlik görevlisi çocuğu vurmaya başladı. Bu sırada olaya müdahale eden bir kişi dayak yiyen Suriyeli çocuğu metrodan çıkardı.