Gündem Survivor 2019'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2019'da dokunulmazlığı kim kazandı?

23.03.2019 - 23:52 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 hız kesmeden devam ederken, adadaki yaşam mücadelesi de izleyenleri ekrana bağlamaya devam ediyor. Survivor Türkiye-Yunanistan'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi geride kaldı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2019da dokunulmazlığı kim kazandı

Survivor Türkiye-Yuananistan yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Adada yaşam mücadelesi veren ve açlıkla boğuşan yarışmacılar, parkurda da ter dökerek eleme potasına girmemek için yarıştı. Survivor 2019'dea haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi geride kalırken kim Pazartesi gününe avantajlı girmeyi başardı?

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2019'da önce erzak oyunu oynandı ve Yunanistan takımı bu oyunu kazanarak haftayı biraz daha tok geçirme hakkını kazanmış oldu.

Daha sonra oynanan dokunulmazlık mücadelesi de büyük bir heyecana sahne oldu. Her iki takım da elinden geleni sonuna kadar parkura yansıttı ancak oyunu kazanan Yunanistan takımı oldu. Böylece eleme potasında avantaj Yunan takımına geçti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ise eleme adaylarının belirlenmesini sağlayacak ve bir isim adaya vedfa etmek zorunda kalacak.