Gündem Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Murat Özdemir Survivor'a katılacak mı?

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Murat Özdemir Survivor'a katılacak mı?

21.11.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Survivor 2019'a ilişkin açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı MasterChef'ten elenen Murat Özdemir'in Survivor'a katılacağı iddialarını da yanıtladı. Ilıcalı net olmamakla birlikte Survivor'un başlayacağı tarihe ilişkin mesajlar verdi

Survivor 2019 ne zaman başlayacak Murat Özdemir Survivora katılacak mı

Survivor 2019 için merklı bekleyiş sürüyor. Her sene düzenlenen Survivor'da bu sezon Türkiye - Yunanistan formatı uygulanacak. Henüz başlangıç için net bir tarih verilmese de Survivor 2019'un Şubat ayında başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekran projeleriyle ilgili Cengiz Semercioğlu’nun sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili en çok merak edilenleri yanıtladı. Ilıcalı, net tarih vermese de Survivor Türkiye- Yunanistan’ın şubat ayında başlayacağını dile getirdi.

MURAT ÖZDEMİR İDDİALARINA NE YANIT VERDİ?

Acun Ilıcalı, MasterChef’ten diskalifiye edilen Murat Özdemir’in Survivor’a katılıp katılmayacağı sorusuna ise “Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim... Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum” yanıtını verdi.