Gündem Survivor 2019 için tarih belli oldu! İşte belli olan yarışmacılar...

Survivor 2019 için tarih belli oldu! İşte belli olan yarışmacılar...

21.01.2019 - 09:46 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'da yarışacak ikinci ismi de duyurdu. Peki büyük bir merakla beklenen TV8'in fenomen yarışması Survivor 2019 ne zaman başlıyor ve kimler yarışacak?

Survivor 2019 için tarih belli oldu İşte belli olan yarışmacılar...

Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından Survivor'ın başlayacağı tarihin duyurulmasının ardından ilk yarışmacı MasterChef'te tanınan Hakan Kanık olmuştu. Cumartesi Acun Ilıcalı Instagram hikaye kısmında Survivor Türkiye-Yunanistan'da yarışacak olan ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Buna göre Sema Aydemir'in kardeşi Seda Ocak Survivor'da ikinci yarışmacı olarak duyuruldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2019 Survivor Tükiye - Yunanistan mücadelesi, 2 Şubat 2019 Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

SURVİVOR'DA İKİNCİ YARIŞMACI DA BELLİ OLDU!

Survivor 2019'da yarışacak ilk yarışmacısı Daha önce Masterchef Türkiye'de yarışan Hakan Kanık olmuştu. Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı olarak açıklanan isim ise Seda Ocak oldu. Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, Survivor'ın ikinci yarışmacısı olarak Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu.

Survivor 2019 için tarih belli oldu İşte belli olan yarışmacılar...

SEDA OCAK KİMDİR?

Eski yarışmacılardan Sema'nın ikizi olan Seda 34 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır. Seda Ocak kendisini şöyle anlatıyor; Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.

Haberin Devamı

Survivor 2019 için tarih belli oldu İşte belli olan yarışmacılar...