Gündem Survivor'da kim kazandı? Turabi ve Adem'den büyük yüzleşme...

Survivor'da kim kazandı? Turabi ve Adem'den büyük yüzleşme...

24.03.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de heyecan hız kesmiyor. Dün akşam iletişim oyunuyla karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler takımında bu akşam en iyiler yarıştı. Öte yandan geçtiğimiz hafta aralarında tartışma çıkan Adem ve Turabi ise ilk kez yüzleşti. Survivor 32. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda kim kazandı Turabi ve Ademden büyük yüzleşme...

Survivor'da 31. yeni bölüm heyecanı başladı. Son bölümde oynanan iletişim oyunu sonrası bu akşam en iyiler yarıştı. Peki bu akşam Survivor'da neler oldu?

Haberin Devamı

ADEM VE TURABİ İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Turabi ve Adem'in yaşadığı büyük kavganın etkileri adada devam ederken ilk kez karşı karşıya geldiler.

Yüzleşmenin ardından Turabi :" Bu kavgayı uzatmak istemedim çünkü Adem kavgacı, saldırgan bir çoçuk değil. Benchteyken oyun kazanıyoruz birbirimizi kutlayamıyoruz. En güzeli dedim ki bu ateşkesi ilk ben başlatayım" dedi. Adem ise "Kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz. Biz bu olayı atlattık ama denilenleri asla unutmayız"" dedi.

Turabi daha sonra Adem'e :" 2014'te ilk Survivor'ımdı. İlk açlığımdı. Sana çok çektirdim biliyorum , bunun için senden özür dilerim" dedi ve ikilinin arasında buzlar eridi.

BARAKA OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 31. yeni bölümde baraka oyunu adeta nefesleri kesti. Büyük heyecana sahne olan ve son ana kadar çekişmenin sürdüğü zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 9 kazanmayı başardı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 31. yeni bölümde ödül oyunu da oldukça heyecanlı geçti. Ödülün mor oda - kumpir ( Kişi başı 3 adet ) olduğu oyunu, bu sefer All Star takımı kazandı. All Star zorlu oyunu 10-8 kazanmayı başardı.