Gündem Survivor All Star'da sembol oyununu kim kazandı?-İzle

Survivor All Star'da sembol oyununu kim kazandı?-İzle

26.05.2015 - 10:41 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yine izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Survivor’da kimin kaç sembolü var, kim sembolünü daha fazla korudu, Survivor Sembol oyununda finale kimler kaldı? Survivor All Star hakkında tüm detaylar haberimizde..

Survivor All Starda sembol oyununu kim kazandı-İzle

TV8’in daha önce haftada 4 gün yayınlanan ancak Perşembe günlerini de ekleyerek 5 güne çıkan yarışması Survivor All Star’da 28 Mayıs 2015 Perşembe akşamı müthiş bir heyecan vardı. Sembol Oyunu yarı finali oynandı. Survivor All Star Sembol Oyunu Yarı finali nefesleri kesti. Peki Sembol oyununda kimler sembolünü korudu, Sembol oyununda kim elendi, kim finale kaldı, haftaya kimler yarışacak. İşte tüm merak edilenler aşağıda…
BOZOK İLK ELENEN İSİM
Survivor All Star 28 Mayıs Sembol oyununda ilk elenen isim Bozok oldu. 2 sembolü olan Bozok Hilmicem ve sonrasında Hasan’a karşı oyun kaybederek, sembollerini kaptırdı ve sembol oyununa veda etti.
ANIL DA ELENDİ
Survivor’da bir diğer az sembol sahibi de Ünlüler takımında yer alan Anıl’dı. 3 sembolü olan Anıl; Hasan, Hilmicem ve Turabi’ye kaybederek sembollerini kaybetti ve o da elendi.
MERVE SEMBOLLERİNİ 4’E DÜŞÜRDÜ
Merve Aydın Survivor’da en çok sembolü olan yarışmacıydı. 6 sembolü olan Merve Aydın; Serenay’a ve Begüm’e kaybederek sembollerini 4’e düşürdü.
GÜNÜN EN İYİ İSMİ SERENAY
Serenay ise Sembol oyununa damga vuran isimlerden biriydi. Survivor All Star’a yakışır bir performans sergileyen Serenay’ın 4 sembolü vardı. Ancak Serenay sadece 1 oyun kaybetti ve sembolü 3’e düştü.
BEGÜM’ÜN SADECE 1 CAN’I VAR
Begüm’ün ise sadece bir canı kaldı. Survivor All Star’da başarılı performans sergileyen Begüm, Serenay ve Merve’ye oyun kaybederek sadece 1 sembolü kaldı.
SEMBOL OYUNUNDA FİNALE KALANLAR
Survivor All Star 28 Mayıs Sembol oyununda finale kalan isimler ise kızlardan Merve, Serenay, Begüm. Erkeklerden ise Turabi Hilmicem ve Hasan oldu.
KİMİN KAÇ SEMBOLÜ VAR?
Merve Aydın: 4
Serenay: 3
Begüm: 1
Hilmicem: 1
Turabi: 4
Hasan: 4
Survivor All Star’da Hakan ve Doğukan’ın sembolleri olmadığı için bu oyunu oynayamadılar.