Gündem Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama...

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı'dan bomba açıklama...

28.05.2018 - 07:20 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı belli oluyor. Sevilen yarışmada bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler takımından toplam 4 kişi eleme potasına girdi. Peki bu hafta Survivor'da kim elendi?

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalıdan bomba açıklama...

Survivor'da sular durulmuyor. Adem ve Turabi arasındaki gerilim yine artıyor. Bu akşam 83. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da bir kişi yarışmaya veda etti. Peki Acun Ilıcalı, Adem ve Turabi arasında yaşananlar hakkında neler söyledi ve Survivor'da bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR 83. BÖLÜMDE İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da eleme gecesi bölümüne ilk olarak iletişim oyunu ile başlandı. Turabi'nin muhteşem bir performans sergilediği zorlu mücadeleyi 10-6 skorla Ünlüler kazandı ve eleme öncesi büyük moral buldu.

ERKEKLER SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyunu yine büyük bir çekişmeye sahne oldu. İletişim oyununda oldukça iyi bir performans sergileyen Turabi, bu oyunda da gücünü konuşturdu ve finalde Adem Kılıççı'yı mağlup ederek sembolün sahibi oldu.

KADINLAR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyunu sonrası gözler kadınlar sembol oyununa çevrildi. Finalde Sema Aydemir'i mağlup etmeyi başaran Merve Aydın, kadınlar sembolünün sahibi oldu. Bu aynı zamanda Merve'nin ilk sembolü oldu.

ACUN ILICALI'DAN ADEM VE TURABİ YORUMU!

Acun Ilcalı:" Televizyonda yayın kuralları olduğu için sarfettiğiniz bir çok kelimeyi zaten yayınlamadık. Adem 3 önemli hata yapıyorsun;

1-) Bilmem ne yaparım Survivor'ı diyorsun. Biz seni zorla çağırmadık Survivor'a!
2-) Kameramana yaptığın bir hareket var. Bu da bize yapılmış bir hareket olarak kabul ediyoruz.
3-) Nagihan'a sarfettiğin sözler...

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta bir ilk yaşanmış ve her iki takım da birer dokunulmazlık oyunu kazanmayı başarmıştı. Böylelikle her iki takımdan ikişer yarışmacı da eleme adayı olmuştu. Gönüllüler takımından Hakan ve Yağmur, Ünlüler takımından ise Mustafa Kemal ve Turabi'nin eleme adayı olduğu haftada 1 kişi daha hayallerine veda etti. Sevilen yarışmada bu hafta adaya veda eden yarışmacı Yağmur Banda oldu.

Yazarlar