Gündem Survivor'da eleme adayları belli oldu! Adaya kim veda edecek?

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Adaya kim veda edecek?

22.04.2018 - 10:17 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor 2018'de tüm bu soruların cevapları...

Survivorda eleme adayları belli oldu Adaya kim veda edecek

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir mücadele yaşandı. Son bölümde 1. dokunulmazlığı kazanan takım ve ilk iki eleme adayı belli oldu. Hemen ardından yeni fragman da yayınlandı. İşte Survivor'da bu akşam yaşanacaklar...

Haberin Devamı

1. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan 1. dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler takımından 2 kişi bu akşam eleme adayı oldu..

Sevilen yarışmada bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Elif Şadoğlu oldu. Elif'in eleme adayı olmaktan kurtuldu ve 1 elenme adayını söyleme hakkı kazandı.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler takımından iki yarışmacı eleme adayı oldu. Yapılan oylama sonunda ilk aday Sahra Işık oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Elif Şadoğlu 2. eleme adayı olarak Adem Kılıççı'yı seçti. Böylelikle haftanın ilk 2 eleme adayı Sahra Işık ve Adem Kılıççı oldu.

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve müthiş bir heyecana sahne oldu. Zorlu mücadeleyi Gönüllüler dün olduğu gibi bugün de 10-9 skoruyla kazandı. Bu oyun sonrası yapılan konseyde ise 3. eleme adayı Mustafa Kemal Kurt oldu. Yarışmaya bu hafta veda edecek isim ise yarın belli olacak.