Gündem Survivor'da eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

18.03.2018 - 18:04 | Son Güncellenme:

TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor'da 27. bölüm heyecanı yaşandı. Survivor'da 27. bölüme dokunulmazlık oyununun galibi ve eleme adayları belli oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte bu soruların cevapları ve Acun Ilıcalı'nın son dakika flaş açıklaması...

Survivorda eleme adayları belli oldu Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 27. bölümde geçmiş oyunlara nazaran büyük bir çekişmeye sahne olmayan dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. 10-5 gibi bir skorla Gönüllüler'i mağlup eden All Star, bir kez daha dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor'da bireysel dokunulmazlıklar da belli oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan, haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı ise Funda oldu. Bu iki isim eleme adayı olmaktan kurtuldu ve eleme adayı olacak birer kişi söyleyecekler.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybederek avantajı kaptıran Gönüllüler takımındaki eleme adayları belli oluyor.

Survivor'da birinci gitme adayı konseyde ismi çıkan İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan ise 2. eleme adayını Ramazan olarak seçti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Funda ise 3. eleme adayını Birsen olarak belirledi.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()