Gündem Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte bu haftanın eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte bu haftanın eleme adayları...

05.05.2018 - 13:23 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam 63. bölüm ekrana geldi ve heyecan yarattı. Dokunulmazlık için kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yine gergin anlar yaşandı. Peki Survivor'da birinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı İşte bu haftanın eleme adayları...

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile ekrana gelen Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadeleyi 7-4'ten 6-0'lık bir seriyle dönen Gönüllüler takımı kazandı ve 1. dokunulmazlığın sahibi oldu.

Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim ise Mustafa Kemal Kurt oldu. Mustafa'nın ismi konseyde yazılamayacak ve 1 elenme adayını belirleyecek.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler eleme adaylarına çevrildi. Ünlüler takımından seçilen eleme adayları belli oldu. Yapılan konsey sonrası 1. eleme adayı Elif Şadoğlu oldu. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Merve Aydın'ın ismini verdi.

BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Dün akşam yapılan baraka oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Bu haftayı rahat yataklarında geçirecek olan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununa odaklandılar.

MOR ODA ÜNLÜLER TAKIMININ

Dün akşam yapılan oyun sonrasında gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kazanarak Mor odanının tadını çıkardılar.